Σωματείο Εργαζομένων στην επιχείρηση 360 Connect ΑΕ: Στηρίζει την αγωνιστική μορφή – πρωτοβουλία, στήριξης των ανέργων, του Δήμου Πατρέων

Δημοσιεύτηκε στις

ΠΡΟΣ: Τον Δήμο Πατρέων

 Συναγωνιστρίες / Συναγωνιστές,

 Η Γενική Συνέλευση του Σωματείου Εργαζομένων στην επιχείρηση 360Connect, (θυγατρική του ομίλου Vodafone) την Πέμπτη 10/3/2016, αποφάσισε ομόφωνα με βάση την επιστολή-κάλεσμα που λάβαμε, να στηρίξουμε την αγωνιστική μορφή – πρωτοβουλία, στήριξης των ανέργων, που έχει πάρει απόφαση να υλοποιήσει το επόμενο χρονικό διάστημα ο Δήμος Πατρέων.

 Εμείς οι εργαζόμενοι, ειδικά στον κλάδο των Τηλεπικοινωνίων, αντιλαμβανόμαστε και βιώνουμε άμεσα το ζήτημα της ανεργίας, αφού η «ανακύκλωση» των εργαζομένων υπάρχει και οξύνεται. Οι μισθοί πείνας, οι επινοικιαζόμενοι εργαζόμενοι, η τρομοκρατία, η εντατικοποίηση της εργασίας, οι απολύσεις και η εγγραφή μας στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ, είναι καθημερινό φαινόμενο, εφόσον ένας συνάδελφος δεν είναι παραγωγικός και αποδοτικός για την αύξηση των κερδών των μονοπωλίων στον κλάδο και των μεταξύ τους ανταγωνισμών.

Η πολιτική της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, εξυπηρετεί συγκεκριμένα συμφέροντα, αποκλειστικά προς όφελος των μονοπωλιακών ομίλων, άρα σε καμία περίπτωση δεν είναι η κάλυψη και η ανάκτηση των απωλείων μας. Είναι πλέον κατανοητό ότι όλες αυτές οι «μεταρυθμίσεις», οι «σκληρές διαπραγματεύσεις», δεν εξυπηρετούν τα δικά μας συμφέροντα, τις δικές μας ανάγκες. Ακριβώς, για αυτόν τον λόγο προσπαθούν μάταια να μας πείσουν ότι το νέο σύστημα Κοινωνικής Ασφάλισης θα είναι πιο δίκαιο, η αντικειμενική πραγματικότητα όμως, είναι ότι έχουν άμεσες διαταγές προς υλοποίηση, για να μειώσουν το «ΜΗ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ» που επιβαρρύνει τους εργοδότες.

 Η κοινωνική, πολιτική και οικονομική κατάσταση που βιώνουμε καθημερινά εμείς οι εργαζόμενοι και τα φτωχά λαϊκά στρώματα, μετά από 3 ΜΝΗΜΟΝΙΑ και ένα χρεός που μας έχουν φορτώσει στις πλάτες μας, παρόλο που εμείς δεν έχουμε δημιουργήσει, αλλά εμείς το πληρώνουμε, μας οδηγεί να βρωντοφωνάξουμε:

Ως εδώ και μη παρέκει!

 

 

 

Η ιστορία έχει αποδείξει ότι όποιες κατακτήσεις είχαμε μέχρι σήμερα, έχουν προκύψει μόνο μέσα από την συνεχή οργάνωση του αγώνα μας

 

ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΠΑΝΤΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

 

ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΔΟΥΛΟΙ ΤΟΥ 21ου ΑΙΩΝΑ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Περισσότερα

Κινητοποίηση υπαλλήλων του Δημοσίου στο ΣτΕ για 13ο και 14ο μισθό ΒΙΝΤΕΟ ΦΩΤΟ

Πανελλαδική στάση εργασίας πραγματοποιούν οι εργαζόμενοι στο Δημόσιο σήμερα καθώς διεξάγεται η πρότυπη δίκη...

Κυριακή 15 Ιουνίου η χορωδία του ΠΑΜΕ τραγουδάει σε εκδήλωση αλληλεγγύης για τον Παλαιστινιακό λαό

Κυριακή 15 Ιουνίου,  η χορωδία του ΠΑΜΕ τραγουδάει σε εκδήλωση αλληλεγγύης για τον Παλαιστινιακό...

Ενημέρωση για την ηλεκτρονική επικοινωνία με το ΠΑΜΕ

Συνάδελφοι και συναδέλφισσες σας ενημερώνουμε ότι από Τρίτη 10 Ιουνίου οι λογαριασμοί ηλεκτρονικού ταχυδρομείου(email)...