ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ΑΘΗΝΑΣ: ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΑΠΕΡΓΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ

Δημοσιεύτηκε στις

Το Συνδικάτο Οικοδόμων Αθήνας καταγγέλλει τις συλλήψεις συνδικαλιστών εργαζομένων στην επιχείρηση «ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ», μετά από εντολή κυβέρνησης και εργοδοσίας για να σπάσουν το ηθικό των απεργών και να τους σύρουν στα δικαστήρια.

Οι απεργοί της επιχείρησης «ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ» παλεύουν να παρθούν πίσω απολύσεις συναδέλφων που είναι εκβιαστικές και παράνομες. Παλεύουν για την Συλλογική Σύμβαση Εργασίας και όχι στις ατομικές συμβάσεις που θέλει να φέρει η επιχείρηση μέσα από την τρομοκράτηση των εργαζομένων.

Για μια ακόμη φορά κυβέρνηση και επιχειρήσεις επιτίθονται στην εργατιά με όλο το αντεργατικό οπλοστάσιο που διαθέτουν.

Η απάντηση των εργαζομένων στις απειλές, τους εκβιασμούς και το απεργοσπαστικό μηχανισμό δόθηκε με την απόφαση της Συνέλευσης για νέες απεργιακές κινητοποιήσεις.

Η τρομοκρατία τους πέφτει στο κενό όσο οι εργαζόμενοι είναι συσπειρωμένοι σε μια γροθιά.

Περισσότερα

Σύλλογος Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ν. Σάμου: Κάλεσμα για συμμετοχή στην κινητοποίηση για την υγεία σε Σάμο και Ικαρία

Ο Σύλλογος Ιδιωτικών Υπαλλήλων Νομού Σάμου καλεί τα μέλη του και όλους τους ιδιωτικούς...

Σωματείο Οικοδόμων Καρλοβάσου: 3 Νοέμβρη Όλοι στο συλλαλητήριο για την υγεία

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΡΙΤΗ 3 ΝΟΕΜΒΡΗ 2026, ΣΤΙΣ 6 μ.μ....

Εργατικό Κέντρο Ιωαννίνων: Τα σπίτια του λαού τα σώζει ο λαός με τους αγώνες του

Τα σπίτια του λαού τα σώζει ο λαός με τους αγώνες του! Όλοι την Τετάρτη...