Συνδικάτο Τύπου – Χάρτου : Καταδικάζουμε και καταγγέλλουμε την καταδικαστική απόφαση δικαστηρίου απέναντι σε συναδέλφους εργάτες, μέλη του Συνδικάτου Μετάλλου Αττικής

Δημοσιεύτηκε στις

 

Καταδικάζουμε και καταγγέλλουμε την καταδικαστική απόφαση δικαστηρίου απέναντι σε συναδέλφους εργάτες, μέλη του Συνδικάτου Μετάλλου Αττικής, ύστερα από μήνυση εργοδότη. Το “αδίκημά” τους ήταν πως  βρίσκονταν στο πλευρό των εργαζομένων, εκφράζοντας την ταξική τους αλληλεγγύη στις κινητοποιήσεις των συναδέλφων τους, οι οποίοι αγωνίζονταν για να τους καταβληθούν τα χρωστούμενα δεδουλευμένα από την εργοδοσία, χρωστούμενα που παραμένουν ως σήμερα.

Η εργοδοτική ασυδοσία αξιοποιώντας του αστικούς μηχανισμούς καταστολής, με κορυφαίο “όπλο” της την αστική δικαιοσύνη, ενάντια σε κάθε αντίσταση των εργαζόμενων στην καταπάτηση των δικαιωμάτων τους, για άλλη μία φορά προσπαθεί να τρομοκρατήσει το εργατικό κίνημα.

Το ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα δεν λογαριάζει από τρομοκρατία και καταδικαστικές αποφάσεις! Ούτε τα αφεντικά, ούτε το πολιτικό προσωπικό, ούτε η δικαιοσύνη μπορεί να στήσει την ταξική πάλη στο εδώλιο! Η απάντηση των εργαζόμενων θα είναι το δυνάμωμα των αγώνων ενάντια στην εργοδοτική τρομοκρατία, η ενίσχυση της ταξικής γραμμής στο εργατικό κίνημα.

 

Περισσότερα

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΜΟΥΣΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ: Αποχαιρετισμός στην άξια συνάδερφο και συνοδοιπόρο, την πιανίστα Βίκυ Στυλιανού

Ο Πανελλήνιος Μουσικός Σύλλογος μέσω της πένας του μέλους του Δ.Σ. του, μαέστρου Χρήστου Κολοβού, αποχαιρετά...

ANAKOINΩΣΗ ΤΗΣ ΟΕΝΓΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ 29 ΙΟΥΛΙΟΥ

29 ΙΟΥΛΙΟΥ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ  ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΔΙΑΛΥΕΙ ΤΙΣ  ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΔΟΜΕΣ ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ...