Συνδικάτο Οικοδόμων : Πρώτα απελευθερώνουν τους υπόδικους εγκληματίες και ύστερα τους παραχωρούν χώρο για να χύσουν ανενόχλητα το φασιστικό, ρατσιστικό τους δηλητήριο!

Δημοσιεύτηκε στις

 

Πρώτα απελευθερώνουν τους υπόδικους εγκληματίες και ύστερα τους παραχωρούν χώρο για να χύσουν ανενόχλητα το φασιστικό, ρατσιστικό τους δηλητήριο! Και πού, στο άλσος Χωροφυλακής. Τυχαίο;

Η απαράδεκτη απόφαση της Διοίκησης του Καμίνη στο δήμο Αθηναίων να παραχωρήσει το άλσος Χωροφυλακής στη Χρυσή Αυγή για τη διοργάνωση της “γιορτής ελληνικής νεολαίας” νομιμοποιεί την εγκληματική της δραστηριότητα. Αποδεικνύεται για άλλη μια φορά πόσο τους «πολεμάει» το σάπιο σύστημα που τους εξέθρεψε και τους αβαντάρει με κάθε ευκαιρία.

Σάπιες είναι και οι ιδέες τους, ο ρατσισμός, η μισαλλοδοξία, ο αντικομμουνισμός, η υπεράσπιση του ναζισμού, ό,τι πιο αντιδραστικό υπάρχει. Οι ιδέες αυτές και οι θέσεις της Χρυσής Αυγής υπηρετούν τα συμφέροντα των εφοπλιστών, των βιομήχανων, των μεγαλοεργοδοτών, όπως ένα μαντρόσκυλο υπηρετεί το αφεντικό του.

Γι’ αυτό και είναι εχθρικές για τους νέους και τις νέες των φτωχών λαϊκών οικογενειών, για τους εργαζόμενους. Δεν στρέφονται μόνο ενάντια στους μετανάστες και τους πρόσφυγες αλλά ενάντια σε κάθε νέο που δε σκύβει το κεφάλι, ενάντια σε κάθε εργαζόμενο που αγωνίζεται για μια καλύτερη ζωή.

Το τέλος του ναζισμού το είδαμε στην ιστορία: Στην καρδιά του καρφώθηκε η κόκκινη σημαία με το σφυροδρέπανο από τον Κόκκινο Στρατό! Έτσι και σήμερα, η νεολαία του λαού μας και το εργατικό κίνημα είναι οι μόνοι που μπορούν να απομονώσουν και να τσακίσουν τους ναζιστές – εγκληματίες της Χρυσής Αυγής. Να μην έχουν τόπο να σταθούν σε κανένα χώρο δουλειάς, σε καμιά λαϊκή γειτονιά, να ντρέπονται να εμφανιστούν.

Κι όπως το σάπιο και διεφθαρμένο καπιταλιστικό σύστημα, που μας κλέβει τον πλούτο που παράγουμε για να πλουτίζει μια χούφτα παράσιτα, έτσι και η Χρυσή Αυγή, θα πεταχτούν στα σκουπίδια της ιστορίας.

Μάης 2016

 

Περισσότερα

Διαμαρτυρία στο Παίδων «Αγία Σοφία» για την υπομετάγγιση παιδιών με μεσογειακή αναιμία(ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Παράσταση διαμαρτυρίας έξω από το κέντρο διοίκησης του Παίδων «Αγία Σοφία» πραγματοποίησαν σωματεία , φορείς με...

Παν-Καρδιτσιώτικο συλλαλητήριο διεκδίκησης στο Παλαμά(ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Κάντε κλικ για περισσότερες φωτογραφίες Ενός λεπτού σιγή για τα θύματα των πλημμυρών στο Παλαμά...

Ενιαίος Σύλλογος Εργαζ. ΨΝΑ Δαφνί: Κινητοποίηση και στάση εργασίας 13 Οκτώβρη με συγκέντρωση την πύλη του νοσοκομείου

Κάλεσμα του Ενιαίου Συλλόγου Εργαζομένων σε κινητοποίηση και στάση εργασίας την Παρασκευή 13/10/2023 στην...