Συνδικάτο Οικοδόμων Αθήνας : Συνεχίζουμε την προετοιμασία της απεργίας με πιο εντατικούς ρυθμούς

Δημοσιεύτηκε στις

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι στάσεις εργασίας που προκήρυξε το Συνδικάτο Οικοδόμων Αθήνας για σήμερα Τετάρτη 23 Μάη στο εργοτάξιο του στούντιο «Καραγιάννης» στο Μαρκόπουλο και στο εργοτάξιο ανακαίνισης του ξενοδοχείου ΛΗΔΡΑ.

Στις Γενικές Συνελεύσεις που έγιναν συμμετείχαν καθολικά οι εργαζόμενοι και ενημερώθηκαν για τις εξελίξεις του κλάδου, γύρω από το ζήτημα υπογραφής της κλαδικής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας, καθώς και για την απεργία στις 30 Μάη. Επιπλέον, στο εργοτάξιο του ΛΗΔΡΑ οι εργαζόμενοι, εκτός από τη συμμετοχή στην απεργία, πήραν επίσης απόφαση και για κλιμάκωση του αγώνα για υπογραφή εργοταξιακής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας το επόμενο διάστημα. 

Ακόμα, πραγματοποιήθηκαν εξορμήσεις σε μια σειρά εργοτάξια του κέντρου της Αθήνας.

Συνεχίζουμε την προετοιμασία της απεργίας με πιο εντατικούς ρυθμούς και με επόμενο σταθμό την παράσταση διαμαρτυρίας στο Υπουργείο Εργασίας την Πέμπτη 24 Μάη 2018 στις 12.30 για το ζήτημα εφαρμογής των Εργοταξιακών Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας.

Δίνουμε μαζικά και μαχητικά το παρών στην απεργιακή συγκέντρωση στις 30 Μάη στην Ομόνοια στις 10.30 με προσυγκέντρωση 10 π.μ. στην Πλ. Κάνιγγος.

 Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Περισσότερα

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΜΟΥΣΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ: Αποχαιρετισμός στην άξια συνάδερφο και συνοδοιπόρο, την πιανίστα Βίκυ Στυλιανού

Ο Πανελλήνιος Μουσικός Σύλλογος μέσω της πένας του μέλους του Δ.Σ. του, μαέστρου Χρήστου Κολοβού, αποχαιρετά...

ANAKOINΩΣΗ ΤΗΣ ΟΕΝΓΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ 29 ΙΟΥΛΙΟΥ

29 ΙΟΥΛΙΟΥ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ  ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΔΙΑΛΥΕΙ ΤΙΣ  ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΔΟΜΕΣ ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ...