Συνδικάτο Μετάλλου Αττικής : Δεν μας τρομοκρατείτε, δεν κάνουμε βήμα πίσω από την υπεράσπιση των δικαιωμάτων μας

Δημοσιεύτηκε στις

Το Γ΄ Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών με Πρόεδρο τη Χρυσούλα Γκούμα και Εισαγγελέα τη Μαγδαληνή Λάτσινου, καταδίκασε σήμερα 3/5/18 τους αγωνιστές συνδικαλιστές Νικ. Τουτουντζάκη και Μιχ. Παγιατάκη σε φυλάκιση 5 μηνών με αναστολή, με το πρόσχημα ότι κατά την εκδήλωση της ταξικής τους αλληλεγγύης προς τους εργαζόμενους της εταιρίας AMCROM Ρωμανάς Κ – Μυλωνάς Α & Σια ΟΕ( αλουμινάδικο στο Περιστέρι ), χτύπησαν τον Κων/νο Ρωμανά συνιδιοκτήτη της εταιρίας.

Τα παραπάνω στελέχη του Συνδικάτου μας όπως και άλλοι αγωνιστές, μαζί με πλήθος εργαζόμενων της περιοχής βρίσκονταν καθημερινά στο πλευρό των εργαζόμενων, συμμετέχοντας και πρωτοστατώντας στους πολύμηνους και πολύμορφους αγώνες τους για την καταβολή των δεδουλευμένων τους.

Είναι χαρακτηριστικό ότι από το 2011 μέχρι και σήμερα η εργοδοσία αρνείται πεισματικά να καταβάλλει τα οφειλόμενα, παρόλες τις δικαστικές αποφάσεις που δικαιώνουν περίτρανα τους εργαζόμενους.

Για μια ακόμα φορά οι μηχανισμοί του αστικού κράτους, της Κυβέρνησης και της «ανεξάρτητης» δικαιοσύνης καταδικάζουν χωρίς επιβαρυντικά στοιχεία την τίμια και ταξική δράση αγωνιστών, συνδικαλιστών του ΠΑΜΕ και επιβραβεύουν την εργοδοτική αυθαιρεσία.

Το Συνδικάτο μας, το οποίο έχει επανειλημμένα βρεθεί στο στόχαστρο ανάλογων χαλκευμένων κατηγοριών και αποφάσεων δικαστηρίων, διατρανώνει για άλλη μια φορά προς κάθε κατεύθυνση: Δεν μας τρομοκρατείτε, δεν κάνουμε βήμα πίσω από την υπεράσπιση των δικαιωμάτων μας, την διεκδίκηση όσων μας αξίζουν και μας ανήκουν.

ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Περισσότερα

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΜΟΥΣΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ: Αποχαιρετισμός στην άξια συνάδερφο και συνοδοιπόρο, την πιανίστα Βίκυ Στυλιανού

Ο Πανελλήνιος Μουσικός Σύλλογος μέσω της πένας του μέλους του Δ.Σ. του, μαέστρου Χρήστου Κολοβού, αποχαιρετά...

ANAKOINΩΣΗ ΤΗΣ ΟΕΝΓΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ 29 ΙΟΥΛΙΟΥ

29 ΙΟΥΛΙΟΥ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ  ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΔΙΑΛΥΕΙ ΤΙΣ  ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΔΟΜΕΣ ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ...