Συνδικάτο Μετάλλου Αττικής : Απαντάμε με 24ωρη απεργία στην βάρβαρη αντεργατική πολιτική τους, στα μέτρα σφαγής μας

Συνάδελφοι ΜΕΤΑΛΛΕΡΓΑΤΕΣ

 

Απαντάμε με 24ωρη απεργία στην βάρβαρη αντεργατική πολιτική τους , στα μέτρα σφαγής μας.

Κάτω τα χέρια από το δικαίωμα στην απεργία .

Κάτω τα ξερά σας από την λαϊκή στέγη, από το βιός των βιοπαλαιστών.

Κανείς εργαζόμενος κάτω  από 751 μισθό – 34 ευρώ  μεροκάματο.

 

Συνάδελφοι – σες , εργαζόμενοι στον Κλάδο του Μετάλλου

 Η «δίκαιη ανάπτυξή τους» πατάει πάνω στη δυστυχία της εργατικής – λαϊκής οικογένειας , γιατί γίνεται με κριτήριο το κέρδος , τα συμφέροντα των λίγων.

Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ φέρνει μπροστά στο κλείσιμο της 3ης αξιολόγησης , πολυνομοσχέδιο  για ψήφιση στην βουλή, με νέα αντιλαϊκά μέτρα.

 Θέλουν να επιβάλλουν «άκρα του τάφου σιωπή». Θα ξαναφέρουν την τροπολογία για να δυσκολέψουν την οργάνωση των αγώνων μας την κήρυξη των απεργιών.

Αυτοί που κυβερνάνε με 50 έδρες Μπόνους με το 22% του εκλογικού σώματος να τους έχει ψηφίσει, έχουν το θράσος να θέλουν οι εργάτες μέσα σε καθεστώς τρομοκρατίας εργοδοτικής , και κρατικής καταστολής να αποφασίζουν με αυξημένες πλειοψηφίες μια απεργιακή κινητοποίηση. Θέλουν να μας κλείσουν το στόμα .     

         Θέλουν ξεμοναχιασμένο εργάτη, να τον κάνουν εύκολη λεία στα νύχια των αρπαχτικών επιχειρηματικών ομίλων . Φοβούνται την οργάνωσή μας  , την ενότητά μας . Φοβούνται την ώρα που οι διεκδικήσεις μας  θα πάρουν σάρκα και οστά .

Θέλουν να σακατεύονται εργάτες και να μην τρέχει τίποτα , να μας τσακίζουν με τους φόρους και να μην οργανώνουμε την πάλη μας για την κατάργηση  των χαρατσιών, να μας πετάνε  στον δρόμο να μας παίρνουν τα σπίτια μας και να τους τα  αφήνουμε και φρεσκαρισμένα.

 «Φτάνει πια , τέρμα η κοροϊδία , θα βαδίσουμε στον δρόμο της οργάνωσης και της ενότητας , διεκδικώντας αυξήσεις σε μισθούς , κατάργηση των φόρων που τσακίζουν τα λαϊκά στρώματα , δουλειά με δικαιώματα .

Το πώς θα οργανωθούμε , το πώς θα λειτουργήσουμε στα Συνδικάτα μας , είναι δική μας υπόθεση .

          Συνάδελφοι

Στις προτάσεις των ταξικών δυνάμεων του ΠΑΜΕ σε ΓΣΕΕ ΑΔΕΔΥ και σε ΕΚΑ οι ξεπουλημένες συνδικαλιστικές ηγεσίες αρνούνται την απεργιακή απόφαση.

Να τους χαλάσουμε τα σχέδια !!!

Από τώρα, σήμερα, παντού συζητάμε και οργανώνουμε διαμαρτυρίες , κινητοποιήσεις , να γίνει χαμός , να πληρώσουν ακριβά για την βρώμικη δουλειά που φέρνουν σε πέρας.

Ξεσηκωμός παντού να μην περάσει  το έκτρωμα

Μαζικά απαντάμε όλος ο κλάδος, όλοι οι κλάδοι με το ΠΑΜΕ  με  απεργιακή κινητοποίηση , την ημέρα ψήφισης του εκτρώματος να μπλοκάρουν τα πάντα .

 

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Comments are closed.