Συνδικάτο Καθαριστριών – Καθαριστών Αττικής: Η τρομοκρατία δε θα περάσει ! Έξω η Ελλάδα από το νέο ιμπεριαλιστικό έγκλημα στη Συρία

image_pdfimage_print

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδικάτου Καθαριστριών-Καθαριστών καταγγέλλει την επίθεση των δυνάμεων καταστολής εναντίον της αντιιμπεριαλιστικής κινητοποίησης φοιτητών και μαθητών που πραγματοποιήθηκε στις 16/4.

Με εντολή της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ οι δυνάμεις των ΜΑΤ επιτέθηκαν με βαναυσότητα, με ρόπαλα, χημικά, δακρυγόνα και χειροβομβίδες κρότου λάμψης στην κινητοποίηση, με αποτέλεσμα αρκετούς τραυματισμούς διαδηλωτών και 2 συλληφθέντες.

Τη στιγμή που η κυβέρνηση δίνει γη και ύδωρ στους ιμπεριαλιστές για να δολοφονούν λαούς, την ίδια ώρα χτυπά με βία και μίσος το νεολαιίστικο κίνημα που εναντιώνεται στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς. Αποδεικνύει έτσι ότι είναι το καλύτερο πλυντήριο του αμερικάνικου ιμπεριαλισμού.

Η τρομοκρατία δε θα περάσει! Εκφράζουμε τη συμπαράστασή μας στους συλληφθέντες και τραυματίες φοιτητές.

Έξω η Ελλάδα από το νέο ιμπεριαλιστικό έγκλημα στη Συρία! Όλοι στο μεγάλο συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ ενάντια στο ιμπεριαλιστικό έγκλημα, στις 7 μ.μ. στο Σύνταγμα.

 

 

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

 

Comments are closed.