Συνδικάτο Ηλεκτρολόγων Ν. Αττικής : Όλοι στη Γενική Συνέλευση στις 26 Φλεβάρη στις 6.30 μ.μ. στο ΕΚΑ

Δημοσιεύτηκε στις

Συνάδελφoι,

Όσα και αν ακούσαμε από τη κυβέρνηση το προηγούμενο διάστημα, για επαναφορά του κατώτατου μισθού, για επαναφορά της υποχρεωτικότητας των συμβάσεων, για προστασία των συντάξεων και των παροχών Υγείας, για αντιμετώπιση της ανεργίας, για ανακούφιση των ανέργων, αποδείχτηκε ότι η αντιλαϊκή πολιτική συνεχίζεται απρόσκοπτα, με την στήριξη του μεγάλου κεφαλαίου και την καθοδήγηση της Ε. Ε..

Η ανάπτυξη τους πατάει πάνω στα συντρίμμια των εργατικών – λαϊκών δικαιωμάτων.

 Μπροστά σε όλα αυτά συνάδελφοι, δεν πρέπει να μείνουμε απαθείς, τώρα χρειάζεται γενικός ξεσηκωμός, να δείξουμε τη δύναμή μας, να αγωνιστούμε για να υπερασπιστούμε τη ζωή μας και να ανοίξουμε το δρόμο για την ικανοποίηση των αναγκών μας, για ανάκτηση των απωλειών μας μέχρι σήμερα.

 Συνάδελφε, σε καλούμε να συμμετέχεις στη Γενική Συνέλευση μας, ώστε μαζί να παλέψουμε οργανωμένα, μέσα από τη δράση του Συνδικάτου μας με στόχο,κανείς να μην εγκαταλείψει τα δικαιώματά του. Να μην παραιτηθεί από το δικαίωμα στην αξιοπρεπή ζωή.

 Να δυναμώσουμε την οργάνωσή σε κάθε χώρο δουλειάς, για υπεράσπιση της ίδιας της ζωής μας. Να συζητήσουμε και να οργανώσουμε τον αγώνα μας διεκδικώντας:

  • ·        Ουσιαστικές αυξήσεις σε μισθούς, εφαρμογή των συμβάσεων μας, σε εγκατάσταση, ανελκυστήρες, ξενοδοχεία. Να αποκτήσουν καθολική ισχύ και υποχρεωτικότητα. ΣΣΕ σε κάθε χώρο δουλειάς.
  • ·        Αναγνώριση όλων των 3ετιών.
  • ·        Να σταματήσουμε την απληρωσιά, τις καθυστερήσεις πληρωμών, την δουλειά του ΣΚ, τις υπερωρίες.
  • ·        Αυστηρή τήρηση των νόμων για τα μέτρα υγείας και ασφάλειας.
  • ·        Όλοι οι ηλεκτρολόγοι στα ΒΑΕ ανεξαιρέτως.
  • ·        Να σταματήσουν οι απαράδεκτοι διαχωρισμοί στην εργασία (πρακτικάριοι, ηλικιακοί άνω των 25 κάτω των 25 κ.τ.λ)

Στηρίζουμε την πάλη για: Υπογραφή Εθνική Γενική ΣΣΕ, ώστε κανένας εργαζόμενος να μη δουλεύει με μισθό κάτω από τα 751 ευρώ. Κατάργηση των νόμων που καταργούν τις ΣΣΕ. Προστασία της λαϊκής κατοικίας ενάντια στις κατασχέσεις – Ενάντια στη φοροεπιδρομή.

Η πραγματική ελπίδα βρίσκεται στη σύγκρουση με όσους μας στερούν το δικαίωμα στην αξιοπρεπή ζωή, μας θέλουν στην ανέχεια, στη ζωή με ψίχουλα, στη σύγχρονη σκλαβιά!

 

Κανένας εργαζόμενος μόνος του!

Οργάνωση παντού να ρθούν τα πάνω κάτω!

    ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 26 ΦΛΕΒΑΡΗ

 ΣΤΙΣ 6.30 μ.μ. ΣΤΟ Ε.Κ.Α. ΣΤΟΝ 2Ο ΟΡΟΦΟ

 

 

Περισσότερα

Ένωση Λογιστών Ελεγκτών Περιφέρειας Αττικής: 9 Μάρτη αποκριάτικο πάρτι στις 9μμ

Συνάδελφοι, Συναδέλφισσες, Σας καλούμε στο αποκριάτικο πάρτι που συνδιοργανώνουμε με το Σωματείο του Χρηματοπιστωτικού στα...

Επιτροπή Ειρήνης Βόλου: Ανοιχτό κάλεσμα σε έκθεση ζωγραφικής 29/3 – 5/4/2024

Ανοιχτό κάλεσμα σε έκθεση ζωγραφικής 29/3 - 5/4/2024 - Φουαγιέ Πολιτιστικού Κέντρου Νέας Ιωνίας  Η...

Σωματείο Εργατοτεχνιτών Οικοδόμων Ελασσόνας: Για την Απεργία στις 28 Φλεβάρη

Στις 28 Φλεβάρη ενώσαμε τις γροθιές μας, γίναμε η φωνή των αδικοχαμένων ανθρώπων σε...