Συνδικάτο Επισιτισμού – Τουρισμού – Ξενοδοχείων Αττικής: ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΠΕΡΓΟΥΣ ΣΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ «ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ»!

Δημοσιεύτηκε στις

Το Συνδικάτο μας καταγγέλλει την επίθεση που δέχτηκαν οι εργαζόμενοι στην επιχείρηση ‘’Μαλαματίνα’’ από τα ΜΑΤ με εντολή της κυβέρνησης και της εργοδοσίας. Η εντολή, απ’ ότι φάνηκε, ήταν να γίνουν και συλλήψεις των πρωτοπόρων συναδέλφων οργανωτών της απεργίας, όπου του Γ. Φραγκίδη, πρόεδρου της ΠΟΕΕΠ, και προέδρου του Σωματείου της “Μαλαματίνα”, και Άρη Μερκενίδη, πρόεδρου του Συνδικάτου Οδηγών Πωλητών και Βοηθών Βορείου Ελλάδος, και μέλους της Γραμματείας του ΠΑΜΕ.

Οι δυνάμεις των ΜΑΤ είχαν ταυτόχρονα την εντολή να συνεργαστούν με τον απεργοσπαστικό μηχανισμό της εργοδοσίας και να την βοηθήσουν να σπάσει την πολυήμερη απεργία των εργαζομένων, οι οποίοι με την αποφασιστική τους στάση κατάφεραν να το αποτρέψουν.

Οι εργαζόμενοι με το σωματείο τους, απεργούν εδώ και πολλές μέρες για να ακυρωθούν οι απολύσεις των συναδέλφων τους που έχει κάνει η εργοδοσία, αλλά και για να υπογραφτεί Συλλογική Σύμβαση Εργασίας.

Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στους εργαζόμενους στην επιχείρηση «Μαλαματίνα» και καλούμε όλους τους εργαζόμενους και τα επιχειρησιακά σωματεία του κλάδου να κάνουν το ίδιο.

Η αλληλεγγύη είναι όπλο των εργαζομένων, η οργάνωση είναι ο δρόμος για να σπάσει η τρομοκρατία του κράτους και της εργοδοσίας .
Να απελευθερωθούν άμεσα οι συλληφθέντες συνάδελφοι!

Να παρθούν πίσω οι απολύσεις!

Να ικανοποιηθούν άμεσα όλα τα αιτήματα των εργαζομένων!

Περισσότερα

Σωματείο Μισθωτών Δικηγόρων: Δυναμική κινητοποίηση έξω από δικηγορικό γραφείο

Δυναμική κινητοποίηση έξω από το δικηγορικό γραφείο «ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ» πραγματοποίησε το Σωματείο...

Α΄ ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης: Όλοι στην κινητοποίηση 29 Σεπτέμβρη στο Υπ. Μακεδονίας Θράκης για τα κενά στα σχολεία

                       ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΝΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ Όλοι και όλες στην κινητοποίηση στο Υπουργείο Μακεδονίας...

Σωματείο Εργαζομένων Cosmote – Evalue: Για την απόλυση συναδέλφισσας στο κτίριο του Μοσχάτου

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι, Εκτός από τα μέτρα προστασίας της υγείας μας από την ένταση της...