Δευτέρα, 15 Αυγούστου

Συνδικάτο Επισιτισμού Τουρισμού Αττικής : Εκδικητική απόλυση από την εταιρεία AYTOGRILL

0

 

Αυτήν την ώρα πραγματοποιείται κινητοποίηση του Συνδικάτου με τη συμμετοχή του Εργατικού Κέντρου Λαυρίου και άλλων ταξικών Συνδικάτων, στο Αεροδρόμιο ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ και συγκεκριμένα στη πολυεθνική εταιρεία AYTOGRILL όπου απέλυσε μέλος του Συνδικάτου λίγες μόνο μέρες μετά την απεργία στις 30 Μάη.

 Στο χώρο παρουσιάστηκαν αστυνομικοί ώστε να τρομοκρατήσουν και να αποτρέψουν την δυναμική παρέμβαση του Συνδικάτου.

Καταγγέλλουμε τη κυβέρνηση , όπως και τη διαχειρίστρια εταιρεία του Αερολιμένα που προσπάθησαν σήμερα μέσο της αστυνομίας να αποτρέψουν τη κινητοποίηση για το δίκαιο αίτημα που αφορά την επαναπρόσληψη του συναδέλφου μας.

 Η κυβέρνηση και η διαχειρίστρια εταιρεία του Αερολιμένα με τη στάση τους ενθαρρύνουν την εκδικητική απόλυση από την εταιρεία AYTOGRILL που αφορά την συνδικαλιστική δράση , που στόχο έχει να στείλει το μήνυμα σε όλους τους εργαζόμενους του αεροδρομίου οι οποίοι δουλεύουν με άθλιες συνθήκες εργασίας και μισθούς πείνας , να μη σηκώνουν κεφάλι , να μη διεκδικούν .

 Καλούμε τους εργαζόμενους του αεροδρομίου να στηρίξουν τη σημερινή κινητοποίηση, να μη σκύψουν το κεφάλι απέναντι στη προσπάθεια τρομοκράτησης και εκφοβισμού.

 Δε κάνουμε πίσω , συνεχίζουμε ακόμα πιο δυναμικά και διεκδικούμε την επαναπρόσληψη του συναδέλφου μας.

 Κανένας εργαζόμενος μόνος του! Οργανωμένοι στο Συνδικάτο μας είμαστε πιο δυνατοί !

 

  

Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Print Friendly, PDF & Email
Share.

Comments are closed.