Συναντήσεις του ΠΑΜΕ με Συνδικάτα από Νότιο Αφρική και Ινδία

Δημοσιεύτηκε στις

Την Τετάρτη 6 Σεπτέμβρη αντιπροσωπείες συνδικάτων από τη Νότιο Αφρική και την Ινδία επισκέφτηκαν το ΠΑΜΕ και είχαν συνάντηση με αντιπροσωπεία της Εκτελεστικής Γραμματείας.

Συγκεκριμένα τα γραφεία του ΠΑΜΕ επισκέφτηκαν, τα Συνδικάτα Δημοσίου NEHAWU, Μεταλλωρύχων NUM, και POPCRU, από τη Νότιο Αφρική συνοδεία του Πρόεδρου της Παγκόσμιας Συνδικαλιστικής Ομοσπονδίας, Michael Makwayiba. Επίσης, το ΠΑΜΕ επισκέφτηκε αντιπροσωπεία της Συνομοσπονδίας Ινδίας, CITU.

Οι συνδικαλιστές που βρίσκονται στην Αθήνα, προσκεκλημένοι της Παγκόσμιας Συνδικαλιστικής Ομοσπονδίας εξέφρασαν την Αλληλεγγύη τους για τους αγώνες των Ελλήνων εργαζομένων, την δράση του ΠΑΜΕ και ενημέρωσαν για την κατάσταση των εργαζομένων στις χώρες τους. Οι συνδικαλιστικές οργανώσεις συζήτησαν για την ανάγκη ανάπτυξης νέων πρωτοβουλιών για την ενδυνάμωση των σχέσεων μεταξύ των ταξικών συνδικάτων της κάθε χώρας.

 

Φωτογραφίες: https://plus.google.com/photos/111424066969409429174/album/6462623189017508321?authkey=CLOho_aa7saGxgE

 

 

 

Περισσότερα

Σταματήστε το Έγκλημα εναντίον του Παλαιστινιακού Λαού

Το ΠΑΜΕ καταγγέλλει τη νέα κλιμάκωση της κατοχικής βίας του κράτους-δολοφόνου του Ισραήλ εναντίον...

Συνάντηση του ΠΑΜΕ με το Συνδικάτο Εργαζομένων ΑΜΑΖΟΝ, των ΗΠΑ(VIDEO-ΦΩΤΟ)

Την Πέμπτη, 26 Γενάρη αντιπροσωπεία του ΠΑΜΕ συναντήθηκε διαδικτυακά με το Συνδικάτο Εργαζομένων ΑΜΑΖΟΝ, AMAZON LABOR UNION,...

Αλληλεγγύη στη Νέα Μεγάλη Απεργία των Εργατών της Γαλλίας στις 31 Γενάρη

Το ΠΑΜΕ εκφράζει την αλληλεγγύη του στους εργάτες της Γαλλίας που κλιμακώνουν τον αγώνα...