Στις 9 Ιούλη οι εργαζόμενοι, τα λαϊκά στρώματα δηλώνουν στην κυβέρνηση ότι δεν θα περάσει η ιδιωτικοποίηση της ενέργειας.

Δημοσιεύτηκε στις

Το ΠΑΜΕ καλεί Συνδικάτα, λαϊκές επιτροπές, μαζικούς φορείς, να συμμετέχουν μαζικά την Τετάρτη 9 Ιούλη, στις 7 μ.μ. με προσυγκέντρωση στην πλ. Κλαυθμώνος, στο συλλαλητήριο στο ΣΥΝΤΑΓΜΑ,  ενάντια στο νομοσχέδιο της συγκυβέρνησης ΝΔ – ΠΑΣΟΚ για την «μικρή ΔΕΗ», με το οποίο συνεχίζει την απελευθέρωση της ενέργειας και  παραχωρεί στα μονοπώλια  την ηλεκτρική ενέργεια.

Η κυβέρνηση πρέπει να πάρει απάντηση από όλα τα λαϊκά στρώματα που υποφέρουν, γιατί η ιδιωτικοποίηση της ενέργειας αφορά όλο τον ελληνικό λαό. Ταυτόχρονα οι εργαζόμενοι πρέπει να δώσουν απάντηση στο δόγμα “νόμος και τάξη” της κυβέρνησης που δε διστάζει για ακόμα μία φορά να τρομοκρατήσει με το μέτρο της επιστράτευσης των απεργών προκειμένου να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα των μονοπωλίων. Αυτό κάνει σήμερα με τους απεργούς της ΔΕΗ, χθες με τους ναυτεργάτες και τους εργαζόμενους στο μετρό, αύριο σε κάθε εργαζόμενο που θα υπερασπίζεται τα δικαιώματά του απέναντι στην αντεργατική λαίλαπα.

Κανείς συμβιβασμός καμιά ανοχή στον αυταρχισμό και την καταστολή των αγώνων.

 

Περισσότερα

Απεργιακή συγκέντρωση στον Ασπρόπυργο ΒΙΝΤΕΟ ΦΩΤΟ

Καμία ανοχή – Όχι άλλοι νεκροί στο μεροκάματο! Μαχητικό μήνυμα ενάντια στα εργοδοτικά και κρατικά...
00:01:12

Δελτίο Τύπου για τις σημερινές κινητοποιήσεις εργαζομένων στο Δημόσιο και Φοιτητών ΒΙΝΤΕΟ ΦΩΤΟ

Χαιρετίζουμε τους χιλιάδες εργαζόμενους στο Δημόσιο που συμμετείχαν στη στάση εργασίας και στις απεργιακές...

Περιοδείες σε χώρους του Δημοσίου μπροστά στη στάση εργασίας στις 14 Ιούλη

Περιοδείες σε χώρους δουλειάς οργανώνονται τις επόμενες μέρες, μπροστά στη στάση εργασίας των εργαζομένων...