Στις 23 Ιούνη ο Τελικός 12ου Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕ

0
image_pdfimage_print

Το Σάββατο 23 Ιούνη θα διεξαχθεί ο μεγάλος τελικός του 12ου Εργατικού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕ που είχε αναβληθεί λόγω κακοκαιρίας!

Τον τίτλο του νικητή του Εργατικού Πρωταθλήματος θα διεκδικήσουν η ομάδα «Εργαζόμενοι από τη Γουινέα» και η «Σωματειακή Επιτροπή του ΣΕΤΗΠ στη «ΝΟΚΙΑ»».

Υπενθυμίζουμε πως στον ημιτελικό οι «Εργαζόμενοι από τη Γουινέα» επικράτησαν της ομάδας Εργαζόμενων «L’ OREAL» 7-0, ενώ η Σωματειακή Επιτροπή του ΣΕΤΗΠ στη «ΝΟΚΙΑ» βρήκε πολύ δυνατό αντίπαλο τους Σπουδαστές ΙΕΚ «ΟΜΗΡΟΥ Πειραιά» με αρχικό ισόπαλλο σκορ 5-5 και τελικά επικράτησε στην φάση των πέναλντι με 6-5.

Καλούμε τα συνδικάτα, τους εργαζόμενους, και ιδιαίτερα τους εργαζόμενους των κλάδων που πήραν μέρος στο εργατικό πρωτάθλημα να δώσουν το παρόν τους ενισχύοντας την προσπάθεια για έναν αθλητισμό απαλλαγμένο από το κέρδος και τα στημένα παιχνίδια. Να χειροκροτήσουμε όλοι μαζί τον νικητή αλλά και όλους όσους συμμετείχαν. Ο μεγάλος τελικός θα διεξαχθεί το Σάββατο 23 Ιούνη στο γήπεδο του Περισσού ώρα 18.00. (κοντά στον σταθμό ΗΣΑΠ Περισσού)

 

 

Η Γραμματεία Νέων

Share.

Comments are closed.