Στηρίζουμε την προσπάθεια εκμάθησης της αγγλικής γλώσσας από τις Αφγανές μετανάστριες. Παράδοση υλικών 22.4

Δημοσιεύτηκε στις

Στο HOTSPOT του Ελληνικού, Αφγανές μετανάστριες έχουν δημιουργήσει φροντιστήριο εκμάθησης της αγγλικής γλώσσας.

Η Επιτροπή Αγώνα Αργυρούπολης, Ελληνικού και Γλυφάδας μαζί με το Σύλλογο Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας, το Συνδικάτο Επισιτισμού – Τουρισμού Αθήνας και το Συνδικάτο Οικοδόμων Αθήνας στηρίζοντας αυτή τη προσπάθεια θα παραδώσουν την Παρασκευή 22 Απρίλη 2016 στις 12.30μ.μ., τετράδια, μολύβια, στυλό κλπ. που χρειάζονται για τη λειτουργία του φροντιστηρίου.

Το ΠΑΜΕ καλεί τα συνδικάτα, τις λαϊκές επιτροπές, τους μαζικούς φορείς να συνεχίσουν να συγκεντρώνουν υλική βοήθεια για τους πρόσφυγες και να έρθουν σε επικοινωνία μαζί του.

 

 

 

Περισσότερα

Καταγγελία για την απαράδεκτη δικαστική απόφαση που βγάζει παράνομη την απεργία στην TASTY FOODS – Οι αγώνες των εργαζομένων δεν μπαίνουν στο γύψο

Το ΠΑΜΕ καταγγέλλει την απαράδεκτη απόφαση του δικαστηρίου που κήρυξε «παράνομη» την απεργία που...

Κινητοποίηση στο Υπ. Εργασίας για την 8η Μάρτη ΒΙΝΤΕΟ ΦΩΤΟ

Η Ομοσπονδία Γυναικών Ελλάδας, μαζί με τα σωματεία και φοιτητικούς συλλόγους, προχώρησαν χθες σε...

Στεκόμαστε στο πλευρό των ναυτεργατών και στηρίζουμε τον δίκαιο αγώνα τους

Οι εφοπλιστές θησαυρίζουν από τον πόλεμο και απαιτούν από τους ναυτεργάτες να υπογράφουν τη...