ΣΕΤΗΠ: Καταγγελια για την εργοδοσια της Vodafone

Δημοσιεύτηκε στις

Χαιρετίζουμε τους εργαζόμενους και τις εργαζόμενες στον κλάδο των τηλεπικοινωνιών και σε όλους τους κλάδους, για την συμμετοχή τους στην σημερινή Πανεργατική Απεργία.

Χαιρετίζουμε τους συναδέλφους που ακούραστα βρέθηκαν τα ξημερώματα στις απεργιακές περιφρουρήσεις, στους χώρους δουλειάς, στο δρόμο της ασυμβίβαστης σύγκρουσης με τα νέα μέτρα φτωχοποίησης που ετοιμάζουν σε αγαστή συμφωνία κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ και κουαρτέτο.

Καταδικάζουμε – καταγγέλλουμε την προσπάθεια της εργοδοσίας στην 360 Connect και συγκεκριμένα του Διευθυντή Προσωπικού Νευροκοπλή, που οδηγώντας τη μηχανή του προσπάθησε να σπάσει το μπλόκο των απεργών και της περιφρούρησης στο κτήριο των Πετραλώνων, τραυματίζοντας απεργό.

Είναι ξεκάθαρο ότι η εργοδοσία προκειμένου να υπερασπιστεί τα κέρδη της δε διστάζει ακόμα και να τραυματίσει εργαζόμενους!!!

Καταγγέλλουμε την εργοδοσία που συνολικά αποθρασύνεται και θέλει να επιβάλλει στους χώρους δουλειάς σιγή νεκροταφείου!

Καλούμε όλα τα σωματεια και τους συνδικαλιστες του κλαδου αλλα και γενικότερα να πάρουν θέση για την καταπτυστη προσπαθεια της εργοδοσιας στην Vodafone.

Τους προειδοποιούμε:

Η κλιμάκωση αυταρχισμού θα πάρει απάντηση από το οργανωμένο Ταξικό Κίνημα.

Η τρομοκρατία δεν θα περάσει

Των εργατών η πάλη θα τη σπάσει

Δυναμώνουμε τον αγώνα!

Όλοι στον απεργιακό ξεσηκωμό στην Ομόνοια στις 10.30, απέναντι στην τρομοκρατία και στην σύγχρονη σκλαβιά!

 

Περισσότερα

Σύνδεσμος Υπαλλήλων Εμπορικών Καταστημάτων Ιδιωτικών Επιχ. Πειραιά: Προγράμματα και άδειες για τις ανάγκες των εργατών

Προγράμματα και άδειες για τις ανάγκες των εργατών και όχι για τα συμφέροντα των...

Σύλλογος Υπαλλήλων Περιφέρειας Αττικής: 9 Γενάρη πρόσκληση για αιμοδοσία

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 9 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2026 από 9.00 πμ έως 14.00 μμ Στα Γραφεία του Συλλόγου...

Ομοσπονδία Βιοτεχνικών Σωματείων Αττικής: Για την επίθεση Ουκρανικού drone σε δεξαμενόπλοιο ανοιχτά της Κρήτης

Μεγάλη  ανησυχία μας προκαλεί  η ανακοίνωση των ουκρανικών υπηρεσιών ασφαλείας (SBU), ότι για πρώτη...