Προσυγκεντρώσεις συνδικάτων και μαζικών φορέων για το Συλλαλητήριο της 1ης Νοέμβρη Σύνταγμα 12 το μεσημέρι

Δημοσιεύτηκε στις

Οι συνδικαλιστικές οργανώσεις της εργατικής τάξης, οι σύλλογοι των αυτοαπασχολούμενων, της φτωχής αγροτιάς, των γυναικών, των φοιτητών και σπουδαστών από όλη την Ελλάδα δίνουν το αγωνιστικό τους ραντεβού σε 9 προσυγκεντρώσεις στις 11π.μ. για να βαδίσουν μαχητικά και μαζικά προς τη συγκέντρωση στο Σύνταγμα.

 Οι προσυγκεντρώσεις είναι οι παρακάτω:

  1.  Ομόνοια: Οι εργαζόμενοι στο Μέταλλο, στο Φάρμακο, στον Τύπο – Χαρτί, στην Χημική Βιομηχανία, στην Ενέργεια, στο Χρηματοπιστωτικό, στις Τηλεπικοινωνίες, στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, στα Τρόφιμα – Ποτά, εργαζόμενοι και μαζικοί φορείς από την Στερεά Ελλάδα.
  2. Κάνιγγος: Οιεργαζόμενοι στις Κατασκευές, οι Λογιστές, οι Ιδιωτικοί Υπάλληλοι, οι εργαζόμενοι στο Εμπόριο , στις Υπηρεσίες, στις Μεταφορές.

  3. Προπύλαια: Οι Σύλλογοι Φοιτητών και Σπουδαστών, οι Σύλλογοι των Εκπαιδευτικών, οι εργαζόμενοι στα ΑΕΙ – ΤΕΙ, οι Καλλιτέχνες, η ΟΓΕ με τους γυναικείους συλλόγους της.

  4. Μοναστηράκι: Οι εργαζόμενοι και μαζικοί φορείς από τον Πειραιά, την Κρήτη, το Αιγαίο.

  5. Στήλες Ολυμπίου Διός: Οι εργαζόμενοι στους ΟΤΑ, οι εργαζόμενοι στον Επισιτισμό, τον Τουρισμό, το Δημόσιο, η Λαϊκή Επιτροπή Νότιου Τομέα της Αττικής.

  6. Ευαγγελισμός: Συνδικάτα από τον χώρο της Υγείας, μαζικοί φορείς του Βόρειου Τομέα, των Μεσογείων και των Ανατολικών Συνοικιών της Αττικής.

  7. Πλ. Καραϊσκάκη: Λαϊκή Επιτροπή Δυτικού Τομέα Αττικής, εργαζόμενοι και μαζικοί φορείς από το Θριάσιο, την Πελοπόννησο, τη Βορειοδυτική Ελλάδα.

  8. Πλ. Κοτζιά (Εθνικής Αντίστασης): Συνταξιούχοι.

  9. Πεδίον Άρεως: Συνδικάτα και μαζικοί φορείς από την Κεντρική Μακεδονία, την Αν. Μακεδονία – Θράκη, την Δυτική Μακεδονία, την Θεσσαλία και η Λαϊκή Επιτροπή του Κεντρικού Τομέα της Αττικής.

 

 

Εκτελεστική Γραμματεία

 

 

Περισσότερα

Αυξάνονται καθημερινά οι αποφάσεις συμμετοχής συνδικαλιστικών οργανώσεων και συνδικαλιστών στην Πανελλαδική Σύσκεψη

Στις 4 Απρίλη στο Κλειστό Γήπεδο ΝΗΑΡ- ΗΣΤ στην Καισαριανή δίπλα στον τόπο εκτέλεσης...

Απάντηση σε δημοσίευμα της εφημερίδας απογευματινή για το συνέδριο της ΓΣΕΕ στη Κρήτη και τη στάση του ΠΑΜΕ

Το ΠΑΜΕ έχει διαχρονικά, τόσο στα προηγούμενα συνέδρια όσο και στο επερχόμενο, εκφράσει ανοιχτά...

Οι προσυγκεντρώσεις συνδικάτων και φορέων στην Αθήνα για το συλλαλητήριο 27 Μάρτη στο Σύνταγμα

Οι προσυγκεντρώσεις συνδικάτων και φορέων στην Αθήνα για το συλλαλητήριο στο Σύνταγμα (υπουργείο οικονομικών)...