ΠΑΣΕΒΕ : Όλοι στο συλλαλητήριο Τετάρτη 1 Μάρτη 2017, Στο ΧΙΛΤΟΝ στις 6.30 μ.μ.

image_pdfimage_print

 

Συνάδελφοι αυτοαπασχολούμενοι,

επαγγελματίες, βιοτέχνες, μικροί έμποροι, αυτοκινητιστές, συνταξιούχοι.

 Για μια ακόμα φορά παρακολουθούμε το γνωστό σίριαλ της διαπραγμάτευσης κυβέρνησης-δανειστών. Όλα δείχνουν ότι και αυτή τη φορά θα καταλήξουν σε νέο γύρο σκληρών μέτρων εις βάρος των εργαζόμενων, των αυτοαπασχολούμενων και όλων των λαϊκών στρωμάτων.

Για μια ακόμα φορά στο όνομα της εξασφάλισης της συμφωνίας, της περιβόητης ανάκαμψης και των ματωμένων πλεονασμάτων, ετοιμάζουν νέα φοροληστείας νέο τσάκισμα συντάξεων, δικαιωμάτων κτλ.

Καμιά ανοχή στην κυβέρνηση και τα μονοπώλια που υπηρετεί!!!

Με την πολιτική τους μας οδηγούν συντεταγμένα στην οικονομική ασφυξία.

Οι υποσχέσεις της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ ότι δήθεν θα στηρίξει τους αυτοαπασχολούμενους αν τους «βγουν» οι ισοσκελισμένοι προϋπολογισμοί και η «ανάπτυξη» είναι ψεύτικες.

Όχι μόνο δεν υπερασπίζονται το δικαίωμα στην επιβίωση χιλιάδων αυτοαπασχολούμενων που βρίσκονται πνιγμένοι στα αδιέξοδα, αντίθετα κάνουν νόμους και μνημόνια κάθε απαίτηση του ΣΕΒ, των μεγαλοβιομηχάνων, των τραπεζιτών, των μεγαλεμπόρων.

ΑΡΚΕΤΑ ΜΑΤΩΣΑΜΕ.

ΔΕ ΣΥΜΒΙΒΑΖΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΕΦΙΑΛΤΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΩΝ ΧΡΕΩΝ ΚΑΙ ΤΗ ΜΙΖΕΡΗ ΖΩΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΟΡΙΖΟΥΝ!

Απορρίπτουμε τον εκβιασμό! απορρίπτουμε παλιά και νέα μέτρα! Αγωνιζόμαστε για το δικαίωμα μας στη δουλειά και την αξιοπρεπή ζωή, ενάντια στην πολιτική που μας αφανίζει

Μαζί με τους εργαζόμενους που ζουν σε συνθήκες εργασιακής γαλέρας, με μισθούς πείνας και τον εφιάλτη της ανεργίας καιτη φτωχή αγροτιά που δίνει αγώνα επιβίωσης.

ΟΡΘΩΝΟΥΜΕ ΤΕΙΧΟΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ!!

Δυναμώνουμε τη Συμμαχία μας ενάντια στο μαύρο μέτωπο κυβέρνησης ΕΕ ΔΝΤ που μας οδηγεί στη φτώχια και τη μιζέρια.

 

Όλοι στο συλλαλητήριο ΤΕΤΑΡΤΗ 1 ΜΑΡΤΗ 2017, Στο ΧΙΛΤΟΝ στις 6.30 μ.μ.

Προσυγκέντρωση 6.00 μ.μ. ΜΕΤΡΟ έξοδος ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΥ

Comments are closed.