Παραδόθηκε η διεθνιστική βοήθεια που συγκεντρώθηκε για την στήριξη των πληγέντων από τις καταστροφικές πλημμύρες στη Σερβία

0
image_pdfimage_print

Την Δευτέρα, 30/6 αντιπροσωπεία συνδικάτων, της ΟΓΕ με επικεφαλής την Εκτελεστική Γραμματεία του ΠΑΜΕ βρέθηκε στο Βελιγράδι για να παραδώσει την διεθνιστική βοήθεια που συγκέντρωσαν τα συνδικάτα, οι ομοσπονδίες και οι εργαζόμενοι της Ελλάδας για την στήριξη των πληγέντων από τις καταστροφικές πλημμύρες στην Σερβία.

Το ΠΑΜΕ συγκέντρωσε 10 τόνους αναγκαίων ειδών για την ανακούφιση των πληγέντων. Είδη που συγκεντρώθηκαν από τα συνδικάτα, εργαζόμενο τον εργαζόμενο σε μια πλατιά καμπάνια αλληλεγγύης η οποία ολοκληρώθηκε με την μετάβαση συνδικαλιστών από διάφορους κλάδους και αντιπροσωπείας της Εκτελεστικής Γραμματείας του ΠΑΜΕ, οι οποίοι παρέδωσαν την βοήθεια.

Το ΠΑΜΕ, στηριζόμενο στις αρχές του προλεταριακού διεθνισμού, θα εντείνει τις προσπάθειες του για την οργάνωση και την έκφραση αλληλεγγύης, στους εργαζόμενους και στους λαούς που βιώνουν τις συνέπειες της καπιταλιστικής ανάπτυξης.

Share.

Comments are closed.