Παράσταση Διαμαρτυρίας τη Δευτέρα στο Δήμο Αθηναίων

0
image_pdfimage_print

Προς τον Δήμαρχο Αθηναίων

Κο Καμίνη

                                                                                                                                         Αθήνα 16 Μάρτη 2012

        Κε Δήμαρχε

Στις 23 Φλεβάρη στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου φέρατε για έγκριση ψήφισμα που στην ουσία ζητάτε την απαγόρευση των διαδηλώσεων, κάθε κινητοποιήσεων της εργατικής τάξης, των λαϊκών στρωμάτων. Στο ψήφισμα αυτό συμφώνησαν ΠΑΣΟΚ- Ν.Δ.- ΛΑΟΣ – ΔΗΜ.ΑΡ.- ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

Ζητάτε την ένταση της καταστολής στο κέντρο της πόλης. Mαζί με την πλειοψηφία του εμπορικού συλλόγου της Αθήνας, υποστηρίζετε το σχέδιο που από καιρό ζητούν να εφαρμοσθεί οι καπιταλιστές, ΣΕΒ, ΕΒΕΑ και οι μεγαλοξενοδόχοι της Αθήνας. Στόχος σας όπως βεβαίως και της κυβέρνησης είναι να σταματήσετε κάθε αντίσταση των εργαζομένων, να βάλετε εμπόδια στην απάντηση της στο τσάκισμα των δικαιωμάτων της, της ίδιας της ζωής. Να παρεμποδίσετε να εκφραστεί η οργανωμένη απάντησή της στην πιο άγρια αντιλαϊκή επίθεση που δέχεται. Να σκύψει με κάθε τρόπο η εργατική τάξη και ο λαός το κεφάλι και να αποδεχθούν τα πιο βάναυσα αντεργατικά μέτρα, τον εργασιακό μεσαίωνα, προκειμένου να υπηρετηθούν τα κέρδη μια χούφτας πλουτοκρατών.

Κε Δήμαρχε

Για όλα τα παραπάνω το ΠΑΜΕ, σωματεία, μαζικοί φορείς που κάθε μέρα βρίσκονται στο δρόμο της οργάνωσης της πάλης, που πραγματοποιούν εκατοντάδες κινητοποιήσεις, διαδηλώσεις θα πραγματοποιήσουν την Δευτέρα 19 Μάρτη και ώρα 1μμ παράσταση διαμαρτυρίας σε σας, στο γραφείο σας στο Δημαρχείο (πλ. Εθνικής Αντίστασης πρώην Κοτζιά )

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Share.

Comments are closed.