Παράδοση ειδών πρώτης ανάγκης

Δημοσιεύτηκε στις

Την Παρασκευή 20 Οκτώβρη το ΠΑΜΕ παρέδωσε είδη ένδυσης και υπόδησης στο Δήμο Χαϊδαρίου προκειμένου να διανεμηθούν στους πρόσφυγες και μετανάστες του Σκαραμαγκά.

Σήμερα Δευτέρα 23 Οκτώβρη παρέδωσε τρόφιμα στο Εργατικό Κέντρο Λαυρίου προκειμένου να αξιοποιηθούν για τους πρόσφυγες – μετανάστες και για όσους έχουν ανάγκη στην περιοχή.

Τα είδη ρουχισμού και τα τρόφιμα συγκεντρώθηκαν από την εργατική τάξη και τα λαϊκά στρώματα της χώρας, εργατικά κέντρα, συνδικάτα, μαζικούς φορείς, οι οποίοι συνεχίζουν να ανταποκρίνονται και να συγκεντρώνουν στο ΠΑΜΕ είδη πρώτης ανάγκης .

Περισσότερα

(ΑΦΙΣΕΣ)Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στη Θεσσαλονίκη – Πανελλαδικό Συλλαλητήριο στη ΔΕΘ στις 5 Σεπτέμβρη

Στις 5 Σεπτέμβρη όλοι οι δρόμοι οδηγούν στη Θεσσαλονίκη, στο μεγάλο πανελλαδικό - παλλαϊκό...

Πλειοψηφία της διοίκησης της ΓΣΕΕ: Το καμάρι της κυβέρνησης, των κομμάτων του συστήματος και των βιομηχάνων.

Ψάχνει ο Μητσοτάκης να βρει ποια είναι η συνδικαλιστική παράταξη της ΝΔ στη διοίκηση...

Συνεχίζονται οι συσκέψεις, οι εξορμήσεις και οι περιοδείες ενόψει του Πανελλαδικού Συλλαλητηρίου στη ΔΕΘ

Συσκέψεις εργατικών σωματείων και μαζικών φορέων στην Κεντρική Μακεδονία: Σέρρες Σάββατο 29/8 19:30 στου φουαγιέ...