Πανελλήνια Ομοσπονδία Λογιστών : Καλωσορίζουμε τα προσφυγόπουλα στις γειτονιές και τα σχολειά μας !

Δημοσιεύτηκε στις

 

Καταγγέλλουμε την τραμπουκική επίθεση των χρυσαυγιτών με την παρουσία και την ανοχή της αστυνομίας ενάντια σε γονείς και εκπαιδευτικούς σε σχολείο στο Πέραμα.

Στηρίζουμε την αποφασιστικότητα των δασκάλων και γονιών από το Πέραμα που έστειλαν στα τσακίδια τους θρασύδειλους εγκληματίες τις Χρυσής Αυγής.

 Καλωσορίζουμε τα προσφυγόπουλα στις γειτονιές και τα σχολειά μας!

 Οι εργαζόμενοι όλης τη χώρας, και στο δικό μας κλάδο, στέκομαστε αλληλέγγυοι στους ανθρώπους που ξερίζωσε ο ιμπεριαλιστικός πόλεμός και δέχομαστε τα παιδιά τους, πλάι στα δικά μας παιδία στα σχολεία.

 Είναι τεράστιες οι ευθύνες της κυβέρνησης που έχει βάλει φαρδιά-πλατιά την υπογραφή της σε όλες τις αποφάσεις της ΕΕ οι οποίες εγκλωβίζουν πρόσφυγες στην Ελλάδα παρά τη θέλησή τους. 

 Καλούμε όλους τους συναδέλφους να καταδικάσουν και να απομονώσουν τους φασίστες της Χρυσής Αυγής που προσπαθούν να πατήσουν στην άσχημη κατάσταση που βιώνουμε εμείς και οι οικογένειες μας, για να μας γεμίσουν με το φασιστικό και εθνικιστικό δηλητήριο. Για να μας πείσουν ότι εχθρός μας είναι τα κατατρεγμένα και ξεριζωμένα προσφυγόπουλα και όχι τα αφεντικά και οι κυβερνήσεις τους που βάζουν τους λαούς να σφάζονται για το μοίρασμα των πετρελαίων και των πλουτοπαραγωγικών πηγών κάθε χώρας.

 Οι εναγκαλισμοί κυβέρνησης και φασιστών είναι η άλλη πλευρά του νομίσματος της αντιλαϊκής επίθεσης. Δεν είναι λίγα τα παραδείγματα όπου οι εγκληματική δράση των φασιστών αβαντάρεται από τους κυβερνώντες, ΜΜΕ, Κεφάλαιο. Η κυβέρνηση χρησιμοποιεί σαν ντεκόρ τους Χρυσαυγίτες στις φιέστες της (Καστελόριζο Δεκέμβρης του2016)

 Καμία ανοχή στους νοσταλγούς του Χίτλερ, στους δολοφόνους του Παύλου Φύσσα, στους υπεύθυνους των εγκληματικών ενεργειών που έκανε η Χρυσή Αυγή χτυπώντας Συνδικάτα και συνδικαλιστές στο Πέραμα και όχι μόνο.

 Χρειάζεται επαγρύπνηση από όλους μας να απομονώσουμε τη ναζιστική Χρυσή Αυγή όπου και αν εμφανίζεται, στα γραφεία, στις γειτονιές ή αλλού. Οποιοδήποτε μάσκα και να φορέσει η δολοφονική, ναζιστική, φασιστική οργάνωση της Χρυσής Αυγής, έναν και μοναδικό σκοπό και στόχο έχει, να υπηρετήσει και να προφυλάξει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, το μεγάλο κεφάλαιο, ντόπιο ή ξένο. Τους ενοχλεί η οργανωμένη πάλη των εργαζόμενων, η δράση των ταξικών σωματείων.

 Το Διοικητικό Συμβούλιο

 

Περισσότερα

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΜΟΥΣΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ: Αποχαιρετισμός στην άξια συνάδερφο και συνοδοιπόρο, την πιανίστα Βίκυ Στυλιανού

Ο Πανελλήνιος Μουσικός Σύλλογος μέσω της πένας του μέλους του Δ.Σ. του, μαέστρου Χρήστου Κολοβού, αποχαιρετά...

ANAKOINΩΣΗ ΤΗΣ ΟΕΝΓΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ 29 ΙΟΥΛΙΟΥ

29 ΙΟΥΛΙΟΥ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ  ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΔΙΑΛΥΕΙ ΤΙΣ  ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΔΟΜΕΣ ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ...