Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. “Γ. ΣΕΦΕΡΗΣ” καταγγέλλει την επίθεση στους συνταξιούχους

Δημοσιεύτηκε στις

O ΣΕΠΕ «Γ.ΣΕΦΕΡΗΣ» καταγγέλλει την απρόκλητη επίθεση των δυνάμεων καταστολής σε βάρος των συνταξιούχων που διαδήλωναν τη Δευτέρα 3 του Οκτώβρη ενάντια στις νέες μειώσεις των συντάξεων και διεκδικούσαν την αναπλήρωση των απωλειών τους.

Η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, όπως και οι προηγούμενες κυβερνήσεις, χρησιμοποιεί κάθε τρόπο για να περάσει την πολιτική της εξυπηρέτησης των συμφερόντων των μεγάλων επιχειρήσεων. Ως άξιος συνεχιστής αυτής της αντιλαϊκής πολιτικής προσπαθεί με ρόπαλα και ΜΑΤ να τρομοκρατήσει τους εργάτες, τους συνταξιούχους και όσους αγωνίζονται. Κλέβει και τα τελευταία ψίχουλα από το τραπέζι των απόμαχων της δουλειάς για τα κέρδη της πλουτοκρατίας.

 ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΙ ΟΣΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΙ ΑΝ ΚΑΤΑΒΑΛΛΕΙ. ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ

Παλεύουμε μέσα από τα σωματεία μας και βάζουμε εμπόδια στην επίθεση που δεχόμαστε. Διεκδικούμε ανυποχώρητα δουλειά με δικαιώματα, αναπλήρωση των απωλειών, αυξήσεις στους μισθούς και στις συντάξεις, την ικανοποίηση των σύγχρονων αναγκών μας! Στεκόμαστε αλληλέγγυοι στον δίκαιο αγώνα των συνταξιούχων που κάθε στιγμή βρίσκονται δίπλα μας, στους εργατικούς αγώνες.

Απαντάμε οργανωμένα,ταξικά, αγωνιστικά στο νέο κύμα επίθεσης που προετοιμάζουν κυβέρνηση-ΕΕ-κουαρτέτο-επιχειρηματικοί όμιλοι!

Περισσότερα

Ένωση Λογιστών Ελεγκτών Περιφέρειας Αττικής: 9 Μάρτη αποκριάτικο πάρτι στις 9μμ

Συνάδελφοι, Συναδέλφισσες, Σας καλούμε στο αποκριάτικο πάρτι που συνδιοργανώνουμε με το Σωματείο του Χρηματοπιστωτικού στα...

Επιτροπή Ειρήνης Βόλου: Ανοιχτό κάλεσμα σε έκθεση ζωγραφικής 29/3 – 5/4/2024

Ανοιχτό κάλεσμα σε έκθεση ζωγραφικής 29/3 - 5/4/2024 - Φουαγιέ Πολιτιστικού Κέντρου Νέας Ιωνίας  Η...

Σωματείο Εργατοτεχνιτών Οικοδόμων Ελασσόνας: Για την Απεργία στις 28 Φλεβάρη

Στις 28 Φλεβάρη ενώσαμε τις γροθιές μας, γίναμε η φωνή των αδικοχαμένων ανθρώπων σε...