Ο λαός να σπάσει στην πράξη τους νόμους που θέλουν να τον βάλουν στο γύψο

Δημοσιεύτηκε στις

Με το μνημόνιο συνεργασίας που υπέγραψαν την Παρασκευή 30/5/2014, η ΕΛ.ΑΣ. και ο Δήμαρχος Αθήνας επιμένουν στον περιορισμό των διαδηλώσεων ώστε να ενισχυθεί δήθεν η επιχειρηματικότητα στο κέντρο της Αθήνας.

 Τα λουκέτα και οι δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι μικροί επαγγελματίες στο κέντρο της Αθήνας, δεν προέρχονται από τις λαϊκές κινητοποιήσεις που διεκδικούν μισθούς, συντάξεις, ενίσχυση του λαϊκού εισοδήματος. Ας μπουν στον κόπο να απαντήσουν για τα δεκάδες λουκέτα σε όλες τις γειτονιές της Αθήνας και σε κάθε Δήμο του Λεκανοπεδίου, αν φταίνε οι απεργίες και οι κινητοποιήσεις στο κέντρο. 

 Οι συνδικαλιστικές οργανώσεις, οι εργαζόμενοι, η νεολαία να τρίψουν στη μούρη τέτοιες κατάπτυστες αποφάσεις, να σπάσουν στην πράξη νόμους που θέλουν να βάλουν το λαό στο γύψο και στο περιθώριο για να μη θιχτούν τα συμφέροντα μιας χούφτας μεγαλεμπόρων, βιομηχάνων, εφοπλιστών, των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων.

 

Το Γραφείο Τύπου

Περισσότερα

Συγκέντρωση στην Καλλιθέα ενάντια στην αποφυλάκιση του ναζιστή εγκληματία Ν. Μιχαλολιάκου ΒΙΝΤΕΟ ΦΩΤΟ

Την αναίρεση της απόφασης για αποφυλάκιση του ναζιστή εγκληματία, Ν. Μιχαλολιάκου, απαίτησαν το απόγευμα...

Στήριξη στον αγώνα των γονιών των θυμάτων για να μην συγκαλυφθεί το έγκλημα στα Τέμπη ΒΙΝΤΕΟ

Στο πλευρό του Πάνου Ρούτσι, απεργού πείνας και δίψας που έχασε τον γιο του...

Για την απόφαση του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Λαμίας που αποφυλακίζει τον Μιχαλολιάκο

Καταδικάζουμε την απαράδεκτη απόφαση του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Λαμίας με την οποία αποφυλακίζεται «για λόγους...