Ομοσπονδία Φαρμάκου: 70 χρόνια από την αντιφασιστική νίκη των Λαών

Δημοσιεύτηκε στις

Τούτο το Μάη συμπληρώνονται 70 χρόνια από την αντιφασιστική νίκη των Λαών.

 Η νεολαία ΣΥΡΙΖΑ, ο Τομέας Δικαιωμάτων ΣΥΡΙΖΑ και ΜΚΟ επέλεξαν το Σάββατο 9 Μάη να διοργανώσουν στην Αθήνα ναρκωφεστιβάλ.

 Με αφορμή αυτό το γεγονός, η ΟΕΦΣΕΕ θέλει να εκφράσει την καταδίκη της απέναντι σε κάθε προσπάθεια αποποινικοποίησης της χρήσης ναρκωτικών και την αντίθεσή της απέναντι σε όσους, με τη δράση και την ανοχή τους, υπερασπίζονται την αντιεπιστημονική θέση για διαχωρισμό των ναρκωτικών σε «σκληρά» και «μαλακά».

 Δεν είναι η χρήση ναρκωτικών «ελεύθερη επιλογή». Η χρήση και η εξάρτηση είναι ανελευθερία, γιατί ο άνθρωπος υποτάσσεται στο κυνήγι της ουσίας που κάνει χρήση. Η χρήση ναρκωτικών είναι ο δρόμος της παραίτησης από τη ζωή. Αυτό θέλουν όσοι μας στερούν τη μόρφωση, τη δουλειά, το μεροκάματο, τη διέξοδο στον αθλητισμό και τον πολιτισμό. Εμείς θέλουμε μια κοινωνία ελεύθερη από ναρκωτικά και όχι με ελεύθερα τα ναρκωτικά.

 Θεωρούμε ότι είναι καθήκον για τα εργατικά σωματεία, για κάθε εργαζόμενο που μάχεται για τα δικαιώματά του, τη ζωή του και τη ζωή των παιδιών του, να μην αφήνει αναπάντητες τέτοιες ενέργειες και τέτοιες αντιλήψεις που ως μόνη «ελευθερία» για το λαό αναγνωρίζουν αυτή της «παραμύθας» και των «ψεύτικων παραδείσων».

 

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Περισσότερα

Κινητοποίηση στην πρεσβεία των ΗΠΑ: Διέξοδο στον πόλεμο θα δώσει ο λαός, ανίκητος δεν είναι ο ιμπεριαλισμός(ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Μήνυμα καταδίκης της επέμβασης ΗΠΑ - Ισραήλ στο Ιράν έστειλαν εργαζόμενοι και νέοι με...

Εθελοντική Αιμοδοσία ΠΑΜΕ την Κυριακή 15 Μάρτη

Την Κυριακή 15 Μαρτίου 2026, Εθελοντική Αιμοδοσία ΠΑΜΕ στην αίθουσα Εμποροϋπαλλήλων, (Αγ Φιλοθέης 5β...

Η Παιδική Εκπομπή του ΠΑΜΕ Αγριόχηνες για το Σάββατο 28 Φλεβάρη

Με το παραμύθι «Φεγγαράκι μου χοντρό» της Χαράς Γιαννακοπούλου που θα μεταδοθεί αύριο, Σάββατο...