Ομοσπονδία Τροφίμων-Ποτών: Έξω οι Εργοδότες απο Τα Συνδικάτα

Δημοσιεύτηκε στις

Καταγγέλλουμε σε όλους τους εργαζόμενους του κλάδου την πλειοψηφία της διοίκησης της ΓΣΕΕ  που ακόμα βρίσκεται στην διοίκηση της και είναι υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων ο γνωστός επιχειρηματίας-συνδικαλιστής Καραγεωργόπουλος.

Ο συγκεκριμένος συνεχίζει να είναι πρόεδρος της ομοσπονδίας ιδιωτικών υπαλλήλων, αλλά παράλληλα είναι και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας «ΠΗΓΑΣΟΣ ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΓΚΕΙΜΙΝΓΚ Α.Ε» η οποία δραστηριοποιείται σε τυχερά παιχνίδια, καζίνο, αξιοποιεί και διαχειρίζεται ακίνητα παρέχει ως εργολάβος εργαζόμενους και συμβουλές σε άλλους εργοδότες. 

Οι ευθύνες της διοίκησης της ΓΣΕΕ είναι μεγάλες.

Στο όνομα της υπεράσπισης των εργαζόμενων εκτός από τους εργατοπατέρες έχουμε τώρα και εργοδότες.

Η κατάντια τους δεν έχει τέλος.

Ζητάμε να συνεδριάσει άμεσα το διοικητικό συμβούλιο της ΓΣΕΕ και να αποπέμψει από τα όργανα της τον συγκεκριμένο εργοδότη, ο οποίος δεν έχει καμία θέση και σχέση με τους εργαζόμενους.

Άλλωστε μπορεί από καλύτερη θέση να προσφέρει τις υπηρεσίες του, στις ενώσεις των εργοδοτών, στον ίδιο τον ΣΕΒ. 

Τέλος καλούμε όλα τα σωματεία στον κλάδο τροφίμων – ποτών να καταγγείλουν αυτές τις μεθοδεύσεις του κυβερνητικού και εργοδοτικού συνδικαλισμού που θέλει να βάλει εμπόδια στην ανασύνταξη του εργατικού κινήματος. 

Περισσότερα

Συνδικάτο Τύπου Χάρτου – Ανεπιθύμητος ο μακελάρης Ρούμπιο, να μην πατήσει το πόδι του στην Ελλάδα

Ανεπιθύμητος ο μακελάρης Ρούμπιο, να μην πατήσει το πόδι του στην Ελλάδα Συνάδελφοι – ισσες Την...

Σωματείο εργαζομένων στο Μετρό Θεσσαλονίκης – Να παρθεί πίσω η απόλυση του συναδέλφου!

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ ΝΟΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΝΑ ΠΑΡΘΕΙ ΤΩΡΑ ΠΙΣΩ Η ΑΠΟΛΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ! Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ...

Συνδικάτο Μετάλλου Αττικής: Γενική Συνέλευση την Τετάρτη 30 Σεπτέμβρη για τη νέα συλλογική σύμβαση

ΠΑΡΤΕ ΟΛΟΙ ΜΕΡΟΣ στη ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ του ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ για τη  ΝΕΑ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΝΑΥΠΗΓΟΕΠΙΣΚΕΥΑΣΤΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ...