Ομοσπονδία Συλλόγων Υπαλλ. Αιρετών Περιφεριών Ελλάδας: Αλληλεγγύη στον αγώνα των εργαζομένων των εταιρειών Μαρινόπουλος

Δημοσιεύτηκε στις

Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στο αγώνα των εργαζομένων των εταιρειώνΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ, που βρίσκονται αντιμέτωποι με την απειλή της ανεργίας και της απληρωσιάς.

Στηρίζουμε τα αιτήματά τους, όπως αυτά εκφράζονται από τις Επιτροπές Αγώνα και τα Κλαδικά τους Σωματεία για διασφάλιση όλων των θέσεων εργασίας, για άμεση καταβολή των δεδουλευμένων τους, για να ικανοποιηθούν με απόλυτη προτεραιότητα πρώτα οι απαιτήσεις των εργαζομένων κι όχι των τραπεζών κλπ, για να μην απολυθεί κανείς, να μην εξαναγκαστεί σε παραίτηση ή οικειοθελή αποχώρηση, για να μην οδηγηθούν στην ανεργία 12.000 εργαζόμενοι.

Ενώνουμε τη φωνή μας στο αίτημα για σταθερή δουλειά, με δικαιώματα, για κάλυψη των σύγχρονων αναγκών όλων των λαϊκών στρωμάτων και των εργαζομένων σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, για μέτρα προστασίας όλων των ανέργων.

Καλούμε τα Σωματεία, μέλη της ΟΣΥΑΠΕ να προσφέρουν πολύμορφη στήριξη στους εργαζόμενους των εταιρειών ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ, σε όλη την Ελλάδα.

 

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                  Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

 

 

 

 

 

 

Περισσότερα

Συνδικάτο Μετάλλου Αττικής: Τιμάμε την Πρωτομαγιά στους δρόμους του αγώνα

ΤΙΜΑΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΟΛΕΜΩΝ ΟΛΟΙ...

Συνδικάτο Γάλακτος Τροφίμων Ποτών Κ. Μακεδονίας: Ανακοίνωση για το εργατικό ατύχημα στη Σίδνο

ΟΙ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΣΤΟΣ ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΤΩΡΑ Μετά τα «εργατικά ατυχήματα»...

Ομοσπονδία Τύπου Χάρτου: Όλοι στην απεργιακή συγκέντρωση 1η Μαΐου – 10.30 π.μ. στο Σύνταγμα

ΚΑΜΙΑ ΘΥΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥΣ ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ 7ΩΡΟ- ΠΕΝΘΗΜΕΡΟ- 35ΩΡΟ! ΥΠΟΓΡΑΦΗ ...