Ομοσπονδία Κλωστοϋφαντουργίας : Όλοι στο Δρόμο. Όλοι στην Απεργία 12 Γενάρη

ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ – ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΝΕΙΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ

Κυβέρνηση – ΕΕ – Κεφάλαιο φέρνουν για ψήφιση νέο πολυνομοσχέδιο – φωτιά, τσακίζουν παραπέρα τα δικαιώματα μας ακόμα και το δικαίωμα στην απεργία.

Μας θέλουν αφοπλισμένους, υποταγμένους στην εξαθλίωση και την άγρια εκμετάλλευση για την κερδοφορία των επιχειρηματικών ομίλων, την καπιταλιστική ανάπτυξη.

Η ένταση της επίθεσης εναντίον μας με νέα μέτρα και η παγίωση των αντεργατικών μέτρων των μνημονίων αποτελούν απαίτηση της μεγαλοεργοδοσίας, το προαπαιτούμενο για την ανάπτυξη που μας πιπιλάνε το μυαλό και τσακίζει τις ζωές μας.

Αυτοί θα κηρύσσουν το τέλος των μνημονίων και σε εμάς το μόνο που θα απομένει είναι οι αλυσίδες μας. Τέλος των μνημονίων εννοούν το τέλος των δικαιωμάτων μας, να τα θεωρήσουμε περασμένα – ξεχασμένα. Πάει πακέτο με νέα μέτρα και καταστολή, με το χτύπημα του δικαιώματος στην απεργία και επέκταση πλειστηριασμών.

Δεν ανεχόμαστε την κοροϊδία, την ζωή με τα ψίχουλα και την εργοδοτική και κρατική τρομοκρατία. Παίρνουμε την υπόθεση στα χέρια μας.

ΤΕΡΜΑ ΠΙΑ ΣΤΙΣ ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ

Ή ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ Ή ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΤΕΣ

Καλούμε τα πρωτοβάθμια σωματεία αύριο Τρίτη 9/1 σε μαζική εξόρμηση, ενημέρωση των εργαζομένων του κλάδου και κάλεσμα συμμετοχής στη συγκέντρωση στην Ομόνοια στις 4μ.μ. και αντίστοιχα σε συγκεντρώσεις σε άλλες πόλεις, σε όλη τη χώρα.

Την Τετάρτη 10/1, Συνεχίζουμε τις συγκεντρώσεις, εξορμήσεις, συζητήσεις στους χώρους δουλειάς. Στις 3.30μμ καλούμε τους εργαζόμενους, στα ειρηνοδικεία όλης της χώρας ώστε να αποτρέψουμε τους πλειστηριασμούς, να απαντήσουμε μαχητικά στην ποινικοποίηση της δράσης όσων αγωνίζονται για να προστατεύσουν την εργατική-λαϊκή κατοικία, να καταγγείλουμε την επέκταση των πλειστηριασμών που βρίσκεται στο πολυνομοσχέδιο.

Την Πέμπτη 11/1, προετοιμάζουμε την αγωνιστική απεργιακή απάντηση της επόμενης μέρας, με περιοδείες, συσκέψεις, εξορμήσεις σε χώρους δουλειάς. Αξιοποιούμε κάθε τρόπο να φτάσει το αγωνιστικό-απεργιακό κάλεσμα παντού, στα διαλείμματα, στην έναρξη και τη λήξη των βαρδιών. Στηρίζουμε τις συγκεντρώσεις που οργανώνονται στις γειτονιές από Σωματεία και φορείς του λαϊκού κινήματος.

Την Παρασκευή 12 Γενάρη ΟΛΟΙ και ΟΛΕΣ στην ΑΠΕΡΓΙΑ που εξήγγειλε η Ομοσπονδία, άλλες Ομοσπονδίες, Εργατικά Κέντρα και Συνδικάτα και στις Συγκεντρώσεις σε όλες τις περιοχές και στην Αθήνα στην απεργιακή συγκέντρωση στις 12μμ στην Ομόνοια.

Το Σάββατο και την Κυριακή 13-14/1, σωματεία αλλά και άλλοι φορείς του μαζικού-λαϊκού κινήματος προχωράμε σε ενημερωτικές εξορμήσεις.

Τη Δευτέρα 15/1 μέρα ψήφισης των μέτρων, ΌΛΟΙ στο μεγάλο συλλαλητήριο των Συνδικάτων και Ομοσπονδιών που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ, στις 6μμ στην Ομόνοια.

ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΠΑΛΗΣ!

ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ:

  • Να υπερασπιστούμε το μοναδικό μας όπλο, το δικαίωμα στην απεργία

  • Βασικό μισθό 751€ και επαναφορά των κλαδικών ΣΣΕ

  • Απαγόρευση πλειστηριασμών

  • Όχι στη φοροληστεία και στα χαράτσια

  • Να βάλουμε τέλος στο σύνολο των αντιλαϊκών νόμων και μέτρων.

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Comments are closed.