Ομοσπονδία Κλωστοϋφαντουργίας – Ιματισμού – Δέρματος : Η τρομοκρατία δεν θα περάσει

image_pdfimage_print

Η ΟΕΚΙΔΕ καταγγέλλει στους εργαζόμενους του κλάδου τον αυταρχισμό της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ μέσα από το όργιο καταστολής και τρομοκρατίας που εξαπέλυσε εχθές απέναντι σε χιλιάδες φοιτητές, σπουδαστές μαθητές και εργαζόμενους που διαδήλωναν ενάντια στο νέο ιμπεριαλιστικό έγκλημα, στην ιμπεριαλιστική επέμβαση των ΗΠΑ – Βρετανίας – Γαλλίας, στη Συρία.

Η κυβέρνηση από την μια εμπλέκει όλο και περισσότερο τη χώρα στους ιμπεριαλιστικούς πολεμικούς σχεδιασμούς των ΗΠΑ – ΝΑΤΟ – ΕΕ, μέσω των συμφωνιών που υπογράφει, παραχωρώντας γη και ύδωρ στους μακελάρηδες των λαών, ξεπλένοντας τον «διαβολικά καλό» νυν πρόεδρο των ΗΠΑ και προστατεύοντας με ζήλο το άγαλμα – σύμβολο του αιματοβαμμένου αμερικανικού ιμπεριαλισμού, του πρώην προέδρου των ΗΠΑ Χ. Τρούμαν. Από την άλλη δίνει τις διαβεβαιώσεις της τόσο στους «συμμάχους» της όσο και στην ελληνική αστική τάξη για μη ανοχή απέναντι σε εργατικές, λαϊκές αντιδράσεις που εναντιώνονται στην νέα ιμπεριαλιστική επίθεση αλλά και στην εμπλοκή της χώρας.

Η κυβέρνηση μέσω των δυνάμεων καταστολής χτύπησε βίαια το αντιπολεμικό συλλαλητήριο, με αποτέλεσμα τη μεταφορά 6 διαδηλωτών στο νοσοκομείο αλλά και εντείνοντας την τρομοκρατία και τον αυταρχισμό προέβη στη σύλληψη 2 διαδηλωτών, παραπέμποντας τους σε αυτόφωρη διαδικασία, φορτώνοντας τους μια σειρά αστήρικτες και βαρύτατες κατηγορίες.

Η τρομοκρατία δεν θα περάσει.

Καλούμε τους εργαζόμενους του κλάδου να δώσουν δυναμικό παρών, σήμερα στις 11:30πμ, στα δικαστήρια Ευελπίδων.

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Comments are closed.