Ομοσπονδία και Ένωση Λογιστών : Η τρομοκρατία δεν θα περάσει

image_pdfimage_print

Έξω η Ελλάδα από το Ιμπεριαλιστικό Έγκλημα

Καταγγέλλουμε την επίθεση των ΜΑΤ που απάντησαν με ξύλο και χημικά σε φοιτητές και μαθητές που αγωνίζονται ενάντια στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο.  Απαιτούμε την άμεση απελευθέρωση των συλληφθέντων μετά την επίθεση των αστυνομικών δυνάμεων,  όταν σε μια συμβολική κίνηση πήγαν να αποκαθηλώσουν του άγαλμα του Τρούμαν. Καλούμε τους συναδέλφους συναδέλφους να δώσουμε αύριο Τρίτη 17/4/18 δυναμικό παρών στις 11.30πμ, στα δικαστήρια Ευελπίδων, όπου παραπέμπονται με αυτόφωρη διαδικασία οι δύο νεαροί διαδηλωτές, φορτώνοντάς τους μία σειρά αστήρικτες, αλλά βαρύτατες κατηγορίες.

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ έχει τεράστιες ευθύνες για αυτό το γεγονός. Όχι  μόνο συμμετέχει ενεργά στον πόλεμο εναντίον της Συρίας, με παροχή πλήθους διευκολύνσεων, παίρνοντας γι’ αυτό τα συγχαρητήρια του Αμερικανού πρέσβη, αλλά και επιδιώκει να διαφημίσει την προσήλωσή της στους ΑμερικανοΝΑΤΟϊκούς σχεδιασμούς, χτυπώντας άγρια διαδηλωτές και προστατεύοντας με πλήθος αστυνομικών δυνάμεων ένα άγαλμα – απολίθωμα του αιματοβαμμένου αμερικάνικου ιμπεριαλισμού.

Καλούμε τους συναδέλφους να βγάλουν τα συμπεράσματά τους από τέτοιες ενέργειες και να συμμετέχουν δυναμικά αύριο Τρίτη 17/4/18 στο Συλλαλητήριο μαζί με το ΠΑΜΕ, 7μμ στο Σύνταγμα, απαιτώντας: Να κλείσουν οι βάσεις του θανάτου, Καμία συμμετοχή, καμία εμπλοκή της χώρας μας, Κανένας φαντάρος έξω από τα σύνορα κ.α.

ΟΙ  ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ

Comments are closed.