Η διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Ιωαννίνων χαιρετίζει τους χιλιάδες διαδηλωτές της πρωτομαγιάτικης συγκέντρωσης

Δημοσιεύτηκε στις

Ολοκληρώθηκε η πρωτομαγιάτικη απεργιακή συγκέντρωση του Εργατικού Κέντρου Ιωαννίνων με μαζική, μαχητική πορεία στους κεντρικούς δρόμους της πόλης. Οι απεργιακές φρουρές του Εργατικού Κέντρου Ιωαννίνων βρέθηκαν από το πρωί σε χώρους εστίασης του κλάδου του επισιτισμού, περιφρουρώντας την απεργία στην τοπική αλυσίδα ζαχαροπλαστείων Διεθνές και τη γνωστή αλυσίδα καταστημάτων Mikel.

Στην απεργιακή συγκέντρωση του Εργατικού Κέντρου χαιρέτισαν εκπρόσωποι από μαζικούς φορείς του λαϊκού κινήματος και Πρωτοβάθμια σωματεία.

Η συγκέντρωση άνοιξε με χαιρετισμό από τον Κυριάκο Ιωαννίδη μέλος της εκτελεστικής γραμματείας του Μετώπου Αγώνα Σπουδαστών (ΜΑΣ).

Εκ μέρους του Αμπελουργικού Συλλόγου Ζίτσας χαιρετισμό απηύθυνε ο πρόεδρος Αγόρος Ηλίας.

Εκ μέρους των αυτοαπασχολούμενων της πόλης χαιρετισμό απεύθυνε ο Λέτσιος Δημήτρης μέλος του Σωματείου Μηχανικών Αυτοκινήτων.

Ιδιαίτερο χρώμα έδωσαν στην απεργιακή συγκέντρωση οι χαιρετισμοί δύο οικονομικών μεταναστών, μέλη Πρωτοβάθμιων Σωματείων της δύναμης του Εργατικού Κέντρου Ιωαννίνων. Εκ μέρους των μεταναστών από την Αλβανία χαιρέτισε ο Λάμπι Αρμάντο μέλος του ΔΣ του Συνδικάτου Οικοδόμων και συναφών επαγγελμάτων. Παράλληλα χαιρετισμό απηύθυνε Πακιστανός εργάτης μέλος του συνδικάτου γάλακτος τροφίμων ποτών του νομού.

Η διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Ιωαννίνων χαιρετίζει τους χιλιάδες διαδηλωτές της πρωτομαγιάτικης συγκέντρωσης και τους καλεί σε επαγρύπνηση ενάντια στους αντιλαϊκούς σχεδιασμούς της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ για την ολοκλήρωση της τέταρτης αξιολόγησης με την ψήφιση των 88 προαπαιτούμενών της. Παράλληλα καλεί σε επαγρύπνηση ενάντια στην εμπλοκή της χώρας στους πολεμικούς σχεδιασμούς των ιμπεριαλιστικών οργανισμών Ε.Ε και ΝΑΤΟ στην περιοχή της νοτιανατολικής Μεσογείου.

Η Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου απευθύνει κάλεσμα στους Εργατοϋπάλληλους του Νομού, να συμμετάσχουν στη συγκρότηση επιτροπής Ειρήνης της ΕΕΔΥΕ στο Νομό μας την Τετάρτη 8:00μμ στο Εργατικό Κέντρο. Παράλληλα απευθύνει κάλεσμα για μαζική συμμετοχή στην αντιιμπεριαλιστική πορεία στο Άκτιο στις 13 Μαΐου.

Περισσότερα

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΜΟΥΣΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ: Αποχαιρετισμός στην άξια συνάδερφο και συνοδοιπόρο, την πιανίστα Βίκυ Στυλιανού

Ο Πανελλήνιος Μουσικός Σύλλογος μέσω της πένας του μέλους του Δ.Σ. του, μαέστρου Χρήστου Κολοβού, αποχαιρετά...

ANAKOINΩΣΗ ΤΗΣ ΟΕΝΓΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ 29 ΙΟΥΛΙΟΥ

29 ΙΟΥΛΙΟΥ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ  ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΔΙΑΛΥΕΙ ΤΙΣ  ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΔΟΜΕΣ ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ...