Ν΄αποσυρθεί τώρα η τροπολογία για τον ΟΜΕΔ

Δημοσιεύτηκε στις

Να αποσυρθεί τώρα η τροπολογία της κυβέρνησης που ακυρώνει στην ουσία την εφαρμογή της απόφασης του ΣτΕ , για τη δυνατότητα μονομερούς προσφυγής των συνδικάτων στον ΟΜΕΔ. Δεν θέλουν ούτε καν να υπάρχει αυτή η δυνατότητα των συνδικάτων.

Η τροπολογία που κατέθεσε η κυβέρνηση αποδεικνύεται ότι υποτάσσει τα πάντα στις απαιτήσεις της κερδοφορίας του κεφαλαίου. Οι ανάγκες και τα δικαιώματα των εργαζομένων είναι ασύμβατες με την πολιτική που υπηρετεί.  

Καλούμε  τους εργαζόμενους, τα συνδικάτα να εντείνουν τις προσπάθειες τους για την επιτυχία του Πανελλαδικού Συλλαλητηρίου 1η Νοέμβρη στις 12 μ.μ. στο Σύνταγμα για να ακουστεί η φωνή μας.

Εκτελεστική Γραμματεία  

Περισσότερα

Οι εργατοπατέρες της ηγεσίας της Γενικής Συνομοσπονδίας Εργοδοτών Ελλάδας ξανά σε ρόλο προσωπάρχη του ΣΕΒ

Οι εργατοπατέρες της ηγεσίας της Γενικής Συνομοσπονδίας Εργοδοτών Ελλάδας ξανά σε ρόλο προσωπάρχη του...

Έκκληση για Αιμοπετάλια

Η Θεοχάρη Ηλιάνθη Δήμητρα του Αθανασίου νοσηλεύεται στο Ογκολογικό Νοσοκομείο Παίδων Μαριάννα Βαρδινογιάννη –...

Το ΠΑΜΕ αποχαιρετά τον Λάκη Χαλκιά, τη φωνή του μόχθου και του αγώνα

«Εμείς είμαστε το αίμα, εμείς είμαστε η φωτιά.  Εμείς είμαστε οι εργάτες, χτίζουμε εμείς τη λευτεριά» Το ΠΑΜΕ...