Μηχανοκίνητη Πορεία του Συνδικάτου Οικοδόμων Αθήνας τη Τρίτη 2 Φλεβάρη

Δημοσιεύτηκε στις

Στο πλαίσιο του ανοίγματος του Συνδικάτου, για ενημέρωση των συναδέλφων και της εργατικής τάξης, για τη προετοιμασία της μεγάλης Απεργίας στις 4 του Φλεβάρη και βάζοντας στόχο μεγαλύτερη συμμετοχή των εργατών και των σύμμαχων στρωμάτων, συνεχίζουμε τη προπαγάνδισή της με όλα τα μέσα που διαθέτουμε.

Από τις εξορμήσεις στους χώρους δουλειάς και τα εργοτάξια, σε συσκέψεις στα παραρτήματά μας, σε γενικές συνελεύσεις εργοταξιακών επιτροπών για να παρθούν αποφάσεις συμμετοχής στην απεργιακή κινητοποίηση του ΠΑΜΕ στην Ομόνοια στις 10:30. Σπίτι το σπίτι,γυαπί σε γυαπί, καφενεία και πλατείες, όπου ζεί και κινείτε εργαζόμενος θα ήμαστε εκεί να τον ενημερώσουμε και να τον κινητοποίησουμε, να πάρει την υπόθεση στα χέρια του.

Μετά και την επιτυχία της προηγούμενης Μηχανοκίνητης Πορείας, δίνουμε νέο ραντεβού τη Τρίτη 2 Φλεβάρη στις 18:00 στα κεντρικά μας γραφεία στη Πλ. Κάνιγγος Βερανζέρου 1. Φουλάρουμε λοιπόν τα μηχανάκια μας και ετοιμαζόμαστε να οργώσουμε τους δρόμους της Αθήνας.

ΜΕ ΑΓΩΝΕΣ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ Η ΑΣΦΑΛΙΣΗ

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΑΖΑΡΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΔΙΑΛΥΣΗ

Περισσότερα

Παράσταση διαμαρτυρίας στα γραφεία της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών

Παράσταση διαμαρτυρίας στα γραφεία της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών πραγματοποίησαν σήμερα το πρωί τα ταξικά...

Mπλόκο στο φορτίο θανάτου για το κράτος δολοφόνο του Ισραήλ στο λιμάνι του Πειραιά ΒΙΝΤΕΟ ΦΩΤΟ

Νέα μαζική μαχητική κινητοποίηση πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης στις προβλήτες 2 και 3...