Με βήματα σταθερά συνεχίζουμε τις πολιτιστικές παρεμβάσεις του ταξικού κινήματος

Δημοσιεύτηκε στις

Για να συμβάλλουμε στο ν’ ανθίσει το τραγούδι στα χείλη της εργατικής τάξης. Για να σμίξουμε τις φωνές, τις γλώσσες και τους πολιτισμούς Ελλήνων και μεταναστών προχωράμε στη συγκρότηση και οργάνωση εργατικής χορωδίας.

 Συνεχίζουμε τα μονοπάτια που ανοίξαμε με τη δημιουργία της θεατρικής ομάδας του ΠΑΜΕ και που φέτος θα παρουσιάσει “τις γειτονιές του κόσμου” του Γιάννη Ρίτσου στις 5 Απρίλη.

 Καλούμε τα σωματεία, τις λαϊκές επιτροπές αλλά και όσους αγαπούν το εργατικό τραγούδι και στηρίζουν τη δράση του ταξικού κινήματος να ενημερώσουν τα μέλη και τους φίλους.

 Η πρώτη συνάντηση της ομάδας για τη χορωδία θα γίνει το Σάββατο 28/2 στα γραφεία του συνδικάτου επισιτισμού τουρισμού (Στοά Φέξη 3 πλατεία Κάνιγγος 7ος όροφος)

 Περισσότερες πληροφορίες στα τηλ. : 2103301847 2103301842 6949121984

 

 

Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ

Περισσότερα

Ο πόλεμός τους σημαίνει φέρετρα για την εργατική τάξη και αμύθητα κέρδη για το κεφάλαιο

Ο θάνατος ενός ακόμη ναυτεργάτη μετά τις επιθέσεις σε ελληνόκτητα δεξαμενόπλοια στα Στενά του...

Η “Αγία Ιωάννα των Σφαγείων” στο θέατρο Πέτρας – Μια παράσταση αλληλεγγύης στους λαούς της Παλαιστίνης και της Κούβας

«Η ΑΓΙΑ ΙΩΑΝΝΑ ΤΩΝ ΣΦΑΓΕΙΩΝ» ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΕΤΡΑΣ» Μια παράσταση αλληλεγγύης στους λαούς της Παλαιστίνης...
00:01:58

Σποτ των συνδικάτων για το Πανελλαδικό – Παλλαϊκό Συλλαλητήριο στη Θεσσαλονίκη στις 5 Σεπτέμβρη

Εκατοντάδες συνδικάτα σε όλη τη χώρα προετοιμάζουν τη συμμετοχή τους στο παλλαϊκό πανελλαδικό συλλαλητήριο...