Με βήματα σταθερά συνεχίζουμε τις πολιτιστικές παρεμβάσεις του ταξικού κινήματος

Δημοσιεύτηκε στις

Για να συμβάλλουμε στο ν’ ανθίσει το τραγούδι στα χείλη της εργατικής τάξης. Για να σμίξουμε τις φωνές, τις γλώσσες και τους πολιτισμούς Ελλήνων και μεταναστών προχωράμε στη συγκρότηση και οργάνωση εργατικής χορωδίας.

 Συνεχίζουμε τα μονοπάτια που ανοίξαμε με τη δημιουργία της θεατρικής ομάδας του ΠΑΜΕ και που φέτος θα παρουσιάσει “τις γειτονιές του κόσμου” του Γιάννη Ρίτσου στις 5 Απρίλη.

 Καλούμε τα σωματεία, τις λαϊκές επιτροπές αλλά και όσους αγαπούν το εργατικό τραγούδι και στηρίζουν τη δράση του ταξικού κινήματος να ενημερώσουν τα μέλη και τους φίλους.

 Η πρώτη συνάντηση της ομάδας για τη χορωδία θα γίνει το Σάββατο 28/2 στα γραφεία του συνδικάτου επισιτισμού τουρισμού (Στοά Φέξη 3 πλατεία Κάνιγγος 7ος όροφος)

 Περισσότερες πληροφορίες στα τηλ. : 2103301847 2103301842 6949121984

 

 

Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ

Περισσότερα

Για τη σημερινή συνεδρίαση της Ε.Ε. της ΓΣΕΕ

Εδώ ο κόσμος καίγεται -στην κυριολεξία- από τους πολέμους και τη φτώχεια και η...

Καταγγελία της φασιστικής επίθεσης στην Πάτρα

Καταδικάζουμε με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο την οργανωμένη φασιστική επίθεση που σημειώθηκε την Τρίτη...
00:02:27

Βίντεο με στιγμιότυπα από την συγκλονιστική απεργία της 30ής Οκτώβρη που έγραψε ιστορία!

Εικόνες αγώνα, ταξικής και διεθνιστικής αλληλεγγύης, με το σύνθημα που ένωσε εργαζόμενους σε 113...