Μαζική Παράσταση Διαμαρτυρίας του ΠΑΜΕ στο Υπουργείο Εργασίας την Τετάρτη, 5 Αυγούστου στην πλατεία Κλαυθμώνος 10 π.μ.

Δημοσιεύτηκε στις

Κυβέρνηση και ΕΕ, υλοποιώντας τις απαιτήσεις του μεγάλου Κεφαλαίου, προετοιμάζουν νέα επίθεση στα ασφαλιστικά δικαιώματα των εργαζομένων, στις συντάξεις. Χτύπημα των συνδικαλιστικών δικαιωμάτων και του δικαιώματος στην απεργία με νέο συνδικαλιστικό νόμο, την απελευθέρωση των απολύσεων, τη μείωση ακόμη περισσότερο του κατώτερου μισθού.

Την ίδια ώρα οι εργαζόμενοι βιώνουν μια ανηλεή επίθεση. Ειδικά τους τελευταίους μήνες, οι χώροι δουλειάς έχουν μετατραπεί κυριολεκτικά σε κάτεργα με καθημερινές απολύσεις και μειώσεις μισθών!!! Η εργοδοτική τρομοκρατία και οι συνδικαλιστικές διώξεις, με την κάλυψη της Κυβέρνησης και της αντεργατικής νομοθεσίας, έχουν γίνει καθημερινό φαινόμενο. Το μεγάλο κεφάλαιο πλουτίζει από το μέχρι θανάτου ξεζούμισμα των εργαζομένων και οι εργαζόμενοι έχουν να πληρωθούν μήνες.

 Απέναντι σε αυτή τη κατάσταση το ταξικό εργατικό κίνημα καλεί σε αγωνιστική απάντηση.

Το ΠΑΜΕ καλεί όλα τα συνδικάτα, τους εργαζόμενους να πάρουν μέρος στην Μαζική Παράσταση Διαμαρτυρίας στο Υπουργείο Εργασίας την Τετάρτη, 5 Αυγούστου με Συγκέντρωση στις 10:00 π.μ. στην πλ. Κλαυθμόνος.

Περισσότερα

Παναττική κινητοποίηση συνταξιούχων στο υπουργείο Εργασίας ΒΙΝΤΕΟ ΦΩΤΟ

Παναττική κινητοποίηση στο υπουργείο Εργασίας πραγματοποίησαν σήμερα οι συνεργαζόμενες συνταξιουχικές οργανώσεις για αυξήσεις στις...

Για τη συνάντηση του ΠΑΜΕ με τη Διοίκηση του ΟΑΣΑ

Συνάντηση με τη διοίκηση του ΟΑΣΑ πραγματοποίησε η γραμματεία του ΠΑΜΕ για τα οξυμένα πρόβλημα...

Σάββατο 6 Ιούλη Εθελοντική Αιμοδοσία ΠΑΜΕ

https://youtu.be/UFVzFwOMrUo ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΠΑΜΕ  Το Σάββατο 6 Ιούλη, Εθελοντική Αιμοδοσία στην αίθουσα Εμποροϋπαλλήλων, (Αγ Φιλοθέης 5β πλατεία...