Μήνυμα Αλληλεγγύης του Αγώνα του ΠΑΜΕ και των εργαζομένων στην Δημόσια Υγεία, για την απεργία στις 20 Μάη, απέστειλε στο ΠΑΜΕ το Συνδικάτο Healtcare Workers East, (των Εργαζομένων στις Υπηρεσίες Υγείας), των Ανατολικών Πολιτειών των ΗΠΑ

Δημοσιεύτηκε στις

Μήνυμα Αλληλεγγύης του Αγώνα του ΠΑΜΕ και των εργαζομένων στην Δημόσια Υγεία, για την απεργία στις 20 Μάη, απέστειλε στο ΠΑΜΕ το Συνδικάτο Healtcare Workers East, (των Εργαζομένων στις Υπηρεσίες Υγείας), των Ανατολικών Πολιτειών των ΗΠΑ με 400.000 μέλη.

Στο μήνυμα αναφέρεται:

«Στηρίζουμε σθεναρά τον δίκαιο αγώνα σας ενάντια στην εγκληματική λιτότητα και τις περικοπές της Τρόικας, Κομισιόν-ΔΝΤ-ΕΚΤ

Καταδικάζουμε τα βάρβαρα μέτρα των οικονομικών συμφερόντων που έχουν επιφέρει φτώχεια, εξαθλίωση στους εργαζόμενους, στις γυναίκες, στους νέους και τους ανέργους.

Ως συνδικάτο του χώρου της Υγείας προβληματιζόμαστε από τις αρνητικές συνέπειες των μέτρων λιτότητας στην Υγεία του Ελληνικού λαού και στο βιοτικό επίπεδο των εργαζομένων στην Υγεία.

Στεκόμαστε δίπλα στο ΠΑΜΕ και τους εργαζόμενους της Υγείας στην Απεργία σας και στις συνεχείς σας προσπάθειες σας να βάλετε τέλος στην κυριαρχία των επιχειρηματικών ομίλων στην οικονομία και στη χώρα σας. Ο αγώνας σας είναι και δικός μας αγώνας».

Περισσότερα

Διαδικτυακή εκδηλωση του ΠΑΜΕ με τη συμμετοχή συνδικαλιστών απο τη Γαλλία για τους Ολυμπιακούς Αγώνες

Πραγματοποιήθηκε χθές, 22 Ιουλίου, η διαδικτυακή εκδηλωση του ΠΑΜΕ με τη συμμετοχή συνδικαλιστών απο...

Διεθνής Εκδήλωση Συνδικάτων Εργαζομένων στα Τρένα

Στις 28 Μάη πραγματοποιήθηκε στο Παρίσι της Γαλλίας διεθνής εκδήλωση εργαζομένων στα Τρένα με...

Αποστολή του ΠΑΜΕ στην Δανία

Στις 4 και 5 Ιούνη, πραγματοποιήθηκε διήμερη επίσκεψη του ΠΑΜΕ στην Δανία ύστερα από...