Κλιμάκιο από την διοίκηση της ομοσπονδίας Τροφίμων ολοκλήρωσε με επιτυχία κύκλο περιοδειών στις περιφέρειες Μακεδονία-Θράκη και Θεσσαλία.

 

Κλιμάκιο από την διοίκηση της ομοσπονδίας ολοκλήρωσε με επιτυχία κύκλο περιοδειών στις περιφέρειες Μακεδονία-Θράκη και Θεσσαλία.

 Εργοστάσια που έγινε παρέμβαση της ομοσπονδίας στην περιοχή της Μακεδονίας-Θράκης (ΚΑΛΑΣ-ΑΜΒΡΟΣΙΑΔΗΣ-ΣΕΛΕΚΤΑ-ΡΟΔΟΠΗ-ΚΑΛΑΣ-ΣΕΛΕΚΤΑ-ΡΟΔΟΠΗ-ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΑ ΟΜΙΛΟΥ ΠΛΑΣΤΙΚΩΝ ΘΡΑΚΗΣ – ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ – ΟΗΟΝΟSPELOPAC – ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΖΥΘΟΠΟΙΙΑ), στη περιοχή της Θεσσαλίας (LAFARM-ΒΙΟΛΑΝΤΑ).

 Η συζήτηση ήταν καλή σε όλους αυτούς τους χώρους με την συμμετοχή πάρα πολλών εργαζομένων. Ιδιαίτερα απασχόλησε το ζήτημα της υπογραφής νέων συλλογικών συμβάσεων εργασίας στον κλάδο με αυξήσεις στους μισθούς, διερεύνηση των επιδομάτων αλλά και την απόφαση κινητοποιήσεων της ομοσπονδίας και των σωματείων για την υπογραφή τους.

 Το επόμενο διάστημα αυτή η προσπάθεια θα συνεχιστεί σε όλα τα εργοστάσια του κλάδου προετοιμάζοντας με τον καλύτερο τρόπο την πρώτη απεργιακή απάντηση.

 

 

 Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Comments are closed.