Κινητοποιήσεις πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα της Τρίτης 5 Δεκέμβρη σε Καρλόβασι και Βαθύ, από το Εργατικό Κέντρο Σάμου και σωματεία του νησιού

Δημοσιεύτηκε στις

 

Κινητοποιήσεις πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα της Τρίτης 5 Δεκέμβρη σε Καρλόβασι και Βαθύ, από το Εργατικό Κέντρο Σάμου και σωματεία του νησιού με τη συμμετοχή δεκάδων εργαζομένων,  όπου με ντουντούκες, συνθήματα και ανακοινώσεις ενημέρωναν το Σαμιακό λαό και έδωσαν άμεση απάντηση στην επίθεση της κυβέρνησης στο χτύπημα του δικαιώματος της Απεργίας και στην τροπολογία που κατέθεσε μες στη νύχτα σαν τον κλέφτη, ως γνήσιος υπηρέτης του κεφαλαίου.

 Το αίσχος της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ δεν έχει πλέον όρια και το αποδεικνύει καθημερινά όλο και περισσότερο.

Να είναι σίγουροι, όμως, κυβέρνηση-εργοδοσία, πως ότι και να κάνουν δεν θα πετύχουν τους στόχους τους. Το ταξικό κίνημα δεν υποτάσσεται, δεν συμβιβάζεται και σε καμία περίπτωση δεν θα μας βάλουν στον “γύψο”, όπως έκαναν με τα κυβερνητικά και εργοδοτικά συνδικάτα.

 Διατρανώνουμε σε όλους τους τόνους την απόφασή μας, ότι με όλες μας τις δυνάμεις, θα συνεχίσουμε την ενημέρωση του κόσμου, και την προσπάθεια οργάνωσης της αντεπίθεσης ενάντια στη νέα επίθεση που έχει εξαπολύσει η κυβέρνηση, τα κόμματα του κεφαλαίου, η Ευρωπαϊκή Ένωση και το μεγάλο κεφάλαιο.

 

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ! ΕΙΝΑΙ ΟΠΛΟ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΗ!

ΚΑΤΑΚΤΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΘΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΤΩΝ

ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΡΓΟΔΟΣΙΑ!

 

Τις επόμενες μέρες με όλες μας τις δυνάμεις, με περιοδείες σε χώρους δουλειάς και γειτονιές, συσκέψεις και με κάθε μέσο  προετοιμάζουμε την Πανελλαδική Πανεργατική Απεργία στις 14 Δεκέμβρη ώστε οι πρωταγωνιστές της ζωής, οι παραγωγοί του πλούτου, οι ίδιοι οι εργαζόμενοι, να βγουν μπροστά και να διεκδικήσουν μια ζωή και μια κοινωνία στα μέτρα των δικών τους αναγκών.

 Στις 14 Δεκέμβρη κανένας στη δουλειά σε όλο τον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα, κανένα μαγαζί ανοιχτό, κανένας στο χωράφι, κανένας στο σπίτι!

 

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ

ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΠΕΡΓΙΑΚΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΣΑΜΟΥ

 

ΣΑΜΟΣ: 10.00΄ το πρωί στο ΕΚΣ, στο Βαθύ και

ΙΚΑΡΙΑ: 12.00΄ το μεσημέρι, στον Εύδηλο

 

Περισσότερα

Παλλεσβιακό Εργατικό Κέντρο : Αποκλειστικά δωρεάν και σύγχρονες υπηρεσίες υγείας για το λαό μας!

           Η κυβέρνηση της ΝΔ στήνει στο εκτελεστικό απόσπασμα την πολύπαθη υγεία του λαού...

Σωματείο Επαγγελματιών Οδηγών Αττικής: Να αποσυρθεί άμεσα αυτό το τερατούργημα!

Η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας δίνει το τελειωτικό χτύπημα στη Δημόσια Υγεία. Το νομοσχέδιο...