Κινητοποίηση στα Γραφεία της ΔΕΗ στην Πάτρα, την Τρίτη 28.06.16 στις 9 π.μ.

Δημοσιεύτηκε στις

Η Γραμματεία Νομού Αχαΐας του Π.Α.ΜΕ καταγγέλλει την μεγάλη τρομοκρατία που έχει εξαπολύσει το τελευταίο διάστημα η διοίκηση της ΔΕΗ, απέναντι στα φτωχά λαϊκά νοικοκυριά στην Πάτρα. Η διοίκηση της ΔΕΗ και τα εργολαβικά συνεργεία με τα οποία συνεργάζεται, καθημερινά προβαίνουν σε διακοπές ρεύματος, στα σπίτια ανέργων, αναπήρων, γερόντων, αλλά και σε σπίτια με μικρά παιδιά! Ακόμα και στις «ευπαθείς ομάδες», που έχουν εισαχτεί στο λεγόμενο «κοινωνικό τιμολόγιο» Αυτό είναι το κοινωνικό πρόσωπο της ΔΕΗ και της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ!!!

 Η κυβέρνηση αφού διέλυσε την κοινωνική ασφάλιση και την πρόνοια, επέβαλε στις οικογένειες μας την βαριά φορολογία, τις περικοπές στους μισθούς και τις συντάξεις, πετσοκόβει ακόμα και τα πενιχρά αναπηρικά επιδόματα. Ετοιμάζεται τον Σεπτέμβρη να φέρει στη βουλή νέα αντιλαϊκά, αντεργατικά μέτρα στο φορολογικό στα εργασιακά, στις ομαδικές απολύσεις. Την ίδια στιγμή η κυβέρνηση παίρνει μέτρα και μειώνει το ενεργειακό κόστος των επιχειρήσεων!

 Η πολιτική της κυβέρνησης και στο θέμα της ΔΕΗ είναι συνέχεια των προηγούμενων κυβερνήσεων, ΠΑΣΟΚ-Ν.Δ που με αφοσίωση και πίστη εφαρμόζει τις κατευθύνσεις της Ε.Ε και των μνημονίων διαρκείας. Τα χειροκροτήματα και τα πανηγύρια του κεφαλαίου, προς την κυβέρνηση δείχνουν ξεκάθαρα ότι, η πολιτική της εξυπηρετεί την αστική τάξη και το κεφάλαιο! Στο λαό έχει μόνο νέα βάρη να επιβάλει για χάριν της ανταγωνιστικότητας και της κερδοφορίας του κεφαλαίου.

  Καλούμε τα εργατικά σωματεία , τους νέους και τις νέες γυναίκες, τους συνταξιούχους, όλους όσους υποφέρουν από αυτή την αντιλαϊκή πολιτική, σε κινητοποίηση την Τρίτη 28 Ιούνη στις 9:00 το πρωί, έξω από τα γραφεία της ΔΕΗ στην Ακτή Δυμαίων.

 Με τον οργανωμένο αγώνα μας μπορούμε να τους σταματήσουμε.

Εμείς παράγουμε τον πλούτο, εμείς μπορούμε να ζήσουμε καλύτερα χωρίς αυτούς που μας εκμεταλλεύονται.

 

 

Περισσότερα

Το ΠΑΜΕ στηρίζει τον αγώνα των εργαζομένων του κλάδου των κατασκευών

24ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΟ ΕΡΓΟΤΑΞΙΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΙΣ 14 ΙΟΥΛΗ Τα εργοδοτικά εγκλήματα στους χώρους δουλειάς...

Σύσκεψη Σωματείων Αττικής για αγωνιστική απάντηση στο νομοσχέδιο της 13ωρης σκλαβιάς ΒΙΝΤΕΟ ΦΩΤΟ

Σύσκεψη στο Εργατικό Κέντρο Πειραιά πραγματοποίησαν χθες σωματεία της Αττικής για την προετοιμασία αγωνιστικής...

Κινητοποίηση στα κεντρικά γραφεία του ΟΑΣΑ για τα εξοντωτικά ωράρια εργασίας ΒΙΝΤΕΟ ΦΩΤΟ

Με αφορμή το σοβαρό τροχαίο ατύχημα με τα δύο λεωφορεία που είχε ως αποτέλεσμα...