Καταδίκη της “κατάληψης” του πολυτεχνείου, από τους φοιτητικούς συλλόγους

Δημοσιεύτηκε στις

 

Απόφαση Φοιτητικών Συλλόγων:

 

Φυσικού ΕΚΠΑ, Μαθηματικού ΕΚΠΑ, Γεωλογικού

 

ΕΚΠΑ, Νέων Φοιτητικών Εστιών ΕΜΠ, Φοιτητικής Εστίας Αθήνας, Οικονομικού ΕΚΠΑ,

 

Ιστορικού-Αρχαιολογικού ΕΚΠΑ, Δασκάλων ΕΚΠΑ, Νηπιαγωγών ΕΚΠΑ

 

       Καταγγέλλουμε την “κατάληψη” του χώρου του Πολυτεχνείου από ομάδα που καμία σχέση δεν έχει με τους φοιτητικούς συλλόγους, τις αποφάσεις τους, το λαϊκό κίνημα. Οι σύλλογοί μας δεν θα επιτρέψουμε να κλείσουν στο μουσείο τον λαϊκό ξεσηκωμό του Πολυτεχνείου, να εμποδίζονται φοιτητές, μαθητές ακόμα και νήπια να μπουν στο χώρο του Πολυτεχνείου.

 

 Επιδιώκουμε να γίνει γνωστό και σύνθημα στους σημερινούς μας αγώνες το σύνθημα που ήταν γραμμένο έξω από τις πύλες του Πολυτεχνείου “ΕΞΩ οι ΗΠΑ- ΕΞΩ το ΝΑΤΟ”. Σύνθημα επίκαιρο και αναγκαίο σήμερα την ώρα που η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ κλείνει συμφωνίες με το ΤΡΑΜΠ, δίνει γη και ύδωρ στους φονιάδες των λαών, μετατρέπει τη χώρα σε ορμητήριο των ιμπεριαλιστικών σχεδιασμών του ΝΑΤΟ.

 

 Καλούμε όλους τους φοιτητές της Αθήνας, τους φοιτητικούς και σπουδαστικούς συλλόγους να συμμετέχουν και να οργανώσουν τις εκδηλώσεις του Πολυτεχνείου, ενάντια στον ιμπεριαλισμό και την εμπλοκή της χώρας μας στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς, το ΝΑΤΟ και την ΕΕ, ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική που τσακίζει το δικαίωμά μας στη μόρφωση, τη δουλειά και τη ζωή. Συμμετέχουμε μαζικά, μαχητικά στην μεγάλη αντιιμπεριαλιστική πορεία στις 17 Νοέμβρη προς την Αμερικάνικη Πρεσβεία.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.

Περισσότερα

Παλλεσβιακό Εργατικό Κέντρο : Ολοκληρώθηκε η απεργιακή συγκέντρωση έξω από το νοσοκομείο

Ολοκληρώθηκε πριν λίγη ώρα η απεργιακή συγκέντρωση έξω από το Νοσοκομείο, ενάντια στο νομοσχέδιο...

Ομοσπονδία Φαρμάκου: Για τις ελλείψεις στα φάρμακα

Το τελευταίο διάστημα γίνεται μεγάλη συζήτηση για τις ελλείψεις σε μια σειρά φάρμακα, πολλά...