Καταγγελίες ναυτεργατών του M/V «OCEAN GLORY» της ναυτιλιακής εταιρείας NICOLAKIS SHIPPING S.A.

Δημοσιεύτηκε στις

Επανερχόμαστε σχετικά με τις καταγγελίες από τις 11 Μάη των ναυτεργατών του M/V «OCEANGLORY» της ναυτιλιακής εταιρείας NICOLAKISSHIPPINGS.A.

Η ναυτιλιακή εταιρεία με βάση τα καταγγελλόμενα καμία ενέργεια δεν έχει κάνει μέχρι σήμερα και παρά τις δεσμεύσεις της για εξόφληση εντός 10 ημερών των 4 μηνών των δεδουλευμένων αποδοχών που οφείλει, για τον επαναπατρισμό των ναυτικών που έχουν δώσει έγγραφες παραιτήσεις, για τις 12ωρίες που πραγματοποιούν καθημερινά οι 2 Λιπαντές επί 5 μήνες.

Αντιπροσωπεία των ναυτεργατών του πλοίου, μαζί με εκπροσώπους των ναυτεργατικών σωματείων και από την ΠΣΟ (Παγκόσμια Συνδικαλιστική Οργάνωση), πραγματοποίησαν παρέμβαση στην Διεύθυνση Ναυτικής Εργασίας αναδεικνύοντας την όξυνση των προβλημάτων και απαιτώντας την άμεση παρέμβαση και ενημέρωση μας από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Υπουργείου Ναυτιλίας.

 

 

ΟΙ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ

 

  • ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ

  • ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΚΑΤΩΤΕΡΩΝ ΠΛΗΡΩΜΑΤΩΝ ΜΗΧΑΝΗΣ Ε.Ν. «Ο ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ»

  • ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΜΑΓΕΙΡΩΝ Ε.Ν

Περισσότερα

Σήμερα γράφτηκε ιστορία! Συνεχίζουμε με δύναμη και ορμή για την επιτυχία της πανελλαδικής, πανεργατικής απεργίας στις 25 Νοέμβρη

Σήμερα γράφτηκε ιστορία! Συνεχίζουμε με δύναμη και ορμή για την επιτυχία της πανελλαδικής, πανεργατικής...

Παρέμβαση του Σ. Πουλικόγιαννη στον «Αθήνα 98,4» για την απεργία 30 Οκτώβρη

Στη Διεθνή Ημέρα Δράσης των λιμενεργατών την Παρασκευή 30 Οκτώβρη, με αγωνιστικές, απεργιακές κινητοποιήσεις...

Για το νέο σιδηροδρομικό έγκλημα στην Ισπανία

Το ΠΑΜΕ εκφράζει τα βαθιά του συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων του νέου πολύνεκρου...