Καταγγελία του ΣΕΤΗΠ για τις απολύσεις στο εργοστάσιο ΖΟΥΡΑ

0

Το Δ.Σ. του ΣΕΤΗΠ καταγγέλλουμε την επιχείρηση «Ζούρα» (πτηνοτροφική επιχείρηση) που απροκάλυπτα προχώρησε σε απολύσεις συναδέλφων από το διοικητικό συμβούλιο του επιχειρησιακού σωματείου δηλώνοντας μάλιστα στον ΟΑΕΔ…. οικειοθελή αποχώρηση!!

Είναι τόση η τρεμούρα των εργοδοτών να ξεμπερδεύουν με πρωτοπόρους αγωνιστές και συνδικαλιστές που αξιοποιούν οποιοδήποτε μέσο και τρόπο. Στο πλευρό τους είναι όλες οι κυβερνήσεις και η σημερινή με τους διάφορους νόμους και μέρα που ψηφίζουν. Λύνουν τα χέρια των εργοδοτών ώστε άνετα και πολύπλευρα να χτυπούν την εργατική τάξη.

Καταγγέλλουμε τη νέα προσπάθεια της διοίκησης να ξεμπερδεύει με τους εργαζόμενους, τα δικαιώματά τους και τους εκπροσώπους τους.

Γνωρίζουμε ότι ο αγώνας των εργαζομένων και των σωματείων (όπως αυτός των εργαζομένων στην επιχείρηση Ζούρα) που στο επίκεντρό τους έχουν τις ανάγκες των ίδιων των εργαζομένων, γίνεται καρφί στο μάτι κάθε εργοδότη.

Κινήσεις σαν και αυτές των εργοδοτών δεν μας φοβίζουν, αντίθετα μας πεισμώνουν και με μεγαλύτερο θάρρος και ορμή αγωνιζόμαστε για την ικανοποίηση των σύγχρονων αναγκών.

Απαιτούμε α μ ε σ α από το υπουργείο να παρέμβει και να ακυρωθεί στην πράξη η απαράδεκτη αυτή κίνηση της εργοδοσίας.

ΑΡΚΕΤΑ ΘΥΣΙΑΣΤΗΚΑΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΩΝ ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΤΩΝ – ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΜΑΣ ΑΝΑΓΚΩΝ

Συμμετέχουμε στην Πρωτομαγιάτικη Απεργιακή συγκέντρωση των ταξικών δυνάμεων του ΠΑΜΕ

Στο Σύνταγμα 10:00π.μ.

 

Print Friendly, PDF & Email
Share.

Comments are closed.