Καταγγελία του Εργατικού Κέντρου Άρτας : Καταγγελία αποφυλάκισης του δολοφόνου φασίστα Γ. Ρουπακιά

Δημοσιεύτηκε στις

Το Εργατικό Κέντρο Άρτας καταγγέλει την απαράδεκτη και προκλητική απόφαση αποφυλάκισης του Γιώργου Ρουπακιά, στελέχους της Χρυσής Αυγής. Ο Γιώργος Ρουπακιάς είναι δολοφόνος, έχει βαμμένα τα χέρια του με το αίμα του αντιφασίστα Παύλου Φύσσα, είναι νοσταλγός του Χίτλερ, του ναζισμού, όπως και η Χρυσή Αυγή της οποίας ήταν στέλεχος. Εκείνων που ευθύνονται για τις εγκληματικές επιθέσεις σε εργαζόμενους, συνδικαλιστές στο Πέραμα και αλλού.

Η Χρυσή Αυγή είναι ταγμένοι στο πλευρό εκείνων που εκμεταλλεύονται την εργατική τάξη, εκείνους προστατεύουν και την εξουσία τους γι’ αυτό χτυπούν ακόμη και δολοφονούν όποιον τολμά και το αμφισβητεί.

Η αποφυλάκισή του βαραίνει τόσο τις προηγούμενες όσο και τη σημερινή κυβέρνηση, καθώς δε διαμόρφωσαν τις απαραίτητες προϋποθέσεις για να διεξαχθεί έγκαιρα η δίκη.

Καλούμε τα συνδικάτα, τα σωματεία, τα λαϊκά στρώματα, τη νεολαία να καταδικάσουν την απόφαση αποφυλάκισης του δολοφόνου Γιώργου Ρουπακιά, να επαγρυπνούν και νααπομονώσουν τη δολοφονική, ναζιστική οργάνωση της Χ.Α. και την εγκληματική της δράση.

 

Περισσότερα

Νέα κινητοποίηση στη doValue 2 Οκτώβρη στις 3μ.μ.

ΝΕΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΗ dovalue ΤΕΤΑΡΤΗ 2 ΟΚΤΩΒΡΗ 3μμ. Συνεχίζουμε τον αγώνα με όλα τα μέσα για...

Συνάντηση του ΠΑΜΕ με τον Πρέσβη του Λιβάνου

Αντιπροσωπεία του ΠΑΜΕ επισκέφτηκε την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου τον πρέσβη του Λιβάνου στην Ελλάδα...

Αλληλεγγύη στους Εργάτες της Γαλλίας

Το ΠΑΜΕ στέλνει στους εργάτες της Γαλλίας τη στήριξη και αλληλεγγύη των ταξικών συνδικάτων...