Κήρυξη 3ωρων στάσεων εργασίας αποφάσισε η ΠΟΕΕΠ

Δημοσιεύτηκε στις

Κύριοι,

Η Διοίκηση της Π.Ο.Ε.Ε.Π. στην τακτική συνεδρίασή της την Κυριακή 5 Γενάρη 2014 στα γραφεία της Ομοσπονδίας (Φιλίππου 43) αποφάσισε ομόφωνα την κήρυξη 3ωρων Στάσεων Εργασίας στο τέλος της πρώτης βάρδιας στις επιχειρήσεις του Κλάδου, για τις επιχειρήσεις παραγωγής αλκοολούχων (κρασιά–μπύρες) την Τρίτη 14 Γενάρη 2014, την Πέμπτη 23 Γενάρη 2014 και την Τρίτη 28 Γενάρη 2014και για τις επιχειρήσεις παραγωγής μη αλκοολούχων (νερά–αναψυκτικά-χυμοί) για την Πέμπτη 16 Γενάρη 2014, την Τρίτη 21 Γενάρη 2014 και την Πέμπτη 30 Γενάρη 2014.

Οι απεργιακές κινητοποιήσεις πραγματοποιούνται σε ένδειξη εντονότατης διαμαρτυρίας διότι αντί να στηριχθούν οι ανάγκες της τοπικής κοινωνίας η Coca-Cola επέλεξε το δρόμο των απολύσεων, του κλεισίματος του εργοστασίου και των εισαγωγών από την Βουλγαρία.

Συνεχίζουμε να βγάζουμε ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ στα προϊόντα της ΚΟΚΑ-ΚΟΛΑ 3Ε μέχρι να επαναλειτουργήσει το εργοστάσιο και να ακυρωθούν όλες οι απολύσεις.

Με την επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματός μας αρμόδιος Δικαστικός Επιμελητής να επιδώσει νόμιμα αυτή την εξώδικο προς αυτούς που απευθύνεται για να την γνωρίζουν και για τις νόμιμες συνέπειες να την αντιγράψει ολόκληρη στο επιδοτήριο του.

 

 

Περισσότερα

Ψήφισμα σωματείων ενάντια στην απόλυση συνδικαλιστή στην “Ηλεκτροδυναμική”

Καταγγέλουμε στους εργαζόμενους της πόλης την κατάπτυστη στάση της εργοδοσίας της «Ηλεκτροδυναμικής», υπεργολάβου στα...

H ΔΑΣ για τις εκλογές στο ΝΤ της ΑΔΕΔΥ Ηρακλείου – Διπλασιασμός σε ψήφους,ποσοστά και έδρες

Η ΔΑΣ ΝΤ ΑΔΕΔΥ χαιρετίζει τους αντιπροσώπους που ενίσχυσαν διακριτά το ψηφοδέλτιο και διπλασίασαν...

112 Φοιτητικοί Σύλλογοι συμμετέχουν στην Πανελλαδική Συνάντηση του Μετώπου Αγώνα Σπουδαστών

Το Σάββατο 3 Δεκέμβρη 112 φοιτητικοί σύλλογοι από όλη τη χώρα, θα συναντηθούν στην Πανελλαδική Συνάντηση του Μετώπου...