Κήρυξη 3ωρων στάσεων εργασίας αποφάσισε η ΠΟΕΕΠ

0

Κύριοι,

Η Διοίκηση της Π.Ο.Ε.Ε.Π. στην τακτική συνεδρίασή της την Κυριακή 5 Γενάρη 2014 στα γραφεία της Ομοσπονδίας (Φιλίππου 43) αποφάσισε ομόφωνα την κήρυξη 3ωρων Στάσεων Εργασίας στο τέλος της πρώτης βάρδιας στις επιχειρήσεις του Κλάδου, για τις επιχειρήσεις παραγωγής αλκοολούχων (κρασιά–μπύρες) την Τρίτη 14 Γενάρη 2014, την Πέμπτη 23 Γενάρη 2014 και την Τρίτη 28 Γενάρη 2014και για τις επιχειρήσεις παραγωγής μη αλκοολούχων (νερά–αναψυκτικά-χυμοί) για την Πέμπτη 16 Γενάρη 2014, την Τρίτη 21 Γενάρη 2014 και την Πέμπτη 30 Γενάρη 2014.

Οι απεργιακές κινητοποιήσεις πραγματοποιούνται σε ένδειξη εντονότατης διαμαρτυρίας διότι αντί να στηριχθούν οι ανάγκες της τοπικής κοινωνίας η Coca-Cola επέλεξε το δρόμο των απολύσεων, του κλεισίματος του εργοστασίου και των εισαγωγών από την Βουλγαρία.

Συνεχίζουμε να βγάζουμε ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ στα προϊόντα της ΚΟΚΑ-ΚΟΛΑ 3Ε μέχρι να επαναλειτουργήσει το εργοστάσιο και να ακυρωθούν όλες οι απολύσεις.

Με την επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματός μας αρμόδιος Δικαστικός Επιμελητής να επιδώσει νόμιμα αυτή την εξώδικο προς αυτούς που απευθύνεται για να την γνωρίζουν και για τις νόμιμες συνέπειες να την αντιγράψει ολόκληρη στο επιδοτήριο του.

 

 

Print Friendly, PDF & Email
Share.

Comments are closed.