Κάλεσμα της ΠΟΕΕΠ για μαζική συμμετοχή στα Συλλαλητήρια του ΠΑΜΕ

Δημοσιεύτηκε στις

Η Πανελλαδική Ομοσπονδία Εργατοϋπαλλήλων Εμφιαλωμένων Ποτών (Π.Ο.Ε.Ε.Π.) καλεί τα Σωματεία-μέλη της και όλους τους εργαζόμενους του κλάδου να συμμετέχουν μαζικά και αγωνιστικά στις κατά τόπους συγκεντρώσεις στο Συλλαλητήριο που διοργανώνει το Π.Α.ΜΕ. την Παρασκευή 7 Απρίλη 2017.

Όλοι μαζί να διαδηλώσουμε την αντίθεσή μας στα νέα, ακόμη πιο σκληρά, μέτρα που ετοιμάζουν εναντίον των εργαζομένων για λογαριασμό της ντόπιας και ξένης εργοδοσίας με απώτερο στόχο την πλήρη φτωχοποίηση του ελληνικού λαού και την υποταγή του στα κελεύσματα των διεθνών τοκογλύφων.

Λέμε ΟΧΙ στη μείωση του αφορολογήτου ορίου, στις νέες μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις, στην αύξηση της ανεργίας, στις νέες ιδιωτικοποιήσεις, στη δημιουργία Ειδικών Οικονομικών Ζωνών και στην προσπάθεια διάλυσης του εργατικού συνδικαλισμού.

Μπορούμε να τους σταματήσουμε με τη δύναμη της οργάνωσης, της ενότητας και της αλληλεγγύης των εργαζομένων, παραμερίζοντας τις συμβιβασμένες ηγεσίες από τα συνδικάτα και ανοίγοντας το δρόμο για την ανασύνταξη του εργατικού συνδικαλιστικού κινήματος.

 

Περισσότερα

Σωματείο Αρχαιολογίας Άρτας: Η 1 Μάη είναι ημέρα αγώνα και διεκδίκησης

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΝ 1η ΜΑΗ  Γιατί η 1η Μάη δεν είναι αργία, μέρα των...

Σύλλογος Εκπαιδευτικών ΠΕ Γ. ΣΕΦΕΡΗΣ: Πρόσκληση σε αντιπολεμική εκδήλωση

Λάβαμε αυτή την πρόσκληση στην οποία θα συμμετέχουμε με τα σωματεία και τους φορείς...

Σύλλογος Εκπαιδευτικών ΠΕ Γ. ΣΕΦΕΡΗΣ: Η Πρωτομαγιά δεν είναι αργία, είναι απεργία!

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι, 130 χρόνια από την Πρωτομαγιά της Αθήνας και τη διεκδίκηση του 8ώρου ως...