Κάλεσμα της ΠΟΕΕΠ για μαζική συμμετοχή στα Συλλαλητήρια του ΠΑΜΕ

Δημοσιεύτηκε στις

Η Πανελλαδική Ομοσπονδία Εργατοϋπαλλήλων Εμφιαλωμένων Ποτών (Π.Ο.Ε.Ε.Π.) καλεί τα Σωματεία-μέλη της και όλους τους εργαζόμενους του κλάδου να συμμετέχουν μαζικά και αγωνιστικά στις κατά τόπους συγκεντρώσεις στο Συλλαλητήριο που διοργανώνει το Π.Α.ΜΕ. την Παρασκευή 7 Απρίλη 2017.

Όλοι μαζί να διαδηλώσουμε την αντίθεσή μας στα νέα, ακόμη πιο σκληρά, μέτρα που ετοιμάζουν εναντίον των εργαζομένων για λογαριασμό της ντόπιας και ξένης εργοδοσίας με απώτερο στόχο την πλήρη φτωχοποίηση του ελληνικού λαού και την υποταγή του στα κελεύσματα των διεθνών τοκογλύφων.

Λέμε ΟΧΙ στη μείωση του αφορολογήτου ορίου, στις νέες μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις, στην αύξηση της ανεργίας, στις νέες ιδιωτικοποιήσεις, στη δημιουργία Ειδικών Οικονομικών Ζωνών και στην προσπάθεια διάλυσης του εργατικού συνδικαλισμού.

Μπορούμε να τους σταματήσουμε με τη δύναμη της οργάνωσης, της ενότητας και της αλληλεγγύης των εργαζομένων, παραμερίζοντας τις συμβιβασμένες ηγεσίες από τα συνδικάτα και ανοίγοντας το δρόμο για την ανασύνταξη του εργατικού συνδικαλιστικού κινήματος.

 

Περισσότερα

Σωματείο Μισθωτών Δικηγόρων: Δυναμική κινητοποίηση έξω από δικηγορικό γραφείο

Δυναμική κινητοποίηση έξω από το δικηγορικό γραφείο «ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ» πραγματοποίησε το Σωματείο...

Α΄ ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης: Όλοι στην κινητοποίηση 29 Σεπτέμβρη στο Υπ. Μακεδονίας Θράκης για τα κενά στα σχολεία

                       ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΝΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ Όλοι και όλες στην κινητοποίηση στο Υπουργείο Μακεδονίας...

Σωματείο Εργαζομένων Cosmote – Evalue: Για την απόλυση συναδέλφισσας στο κτίριο του Μοσχάτου

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι, Εκτός από τα μέτρα προστασίας της υγείας μας από την ένταση της...