Κάλεσμα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Γάλακτος Τροφίμων και Ποτών προς τα σωματεία του κλάδου να συμμετέχουν στην παράσταση διαμαρτυρίας την Τετάρτη 15 Απρίλη στο Υπουργείο Εργασίας για να καταδικάσουν την συνάντηση των “κοινωνικών εταίρων”

Δημοσιεύτηκε στις

Από τη μια δώρα και απαλλαγές για το μεγάλο κεφάλαιο, νέα αφαίμαξη των αποθεματικών του ΟΑΕΔ , ΙΚΑ και άλλων οργανισμών για να πληρωθούν οι δανειστές της Ευρωπαικής ένωσης και ΔΝΤ .

 

Από την άλλη η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ ετοιμάζει νέα μέτρα σε βάρος των εργαζομένων που ήδη έχει συμφωνήσει με τους δανειστές.

 

Τώρα με διάφορα τεχνάσματα η κυβέρνηση μέσω του υπουργού εργασίας προσκαλεί τους “κοινωνικούς εταίρους” εργοδότες και ΓΣΕΕ για το θέμα του κατώτατου μισθού και των συλλογικών διαπραγματεύσεων .

Το έργο το έχουμε ξαναζήσει με τον πιο τραγικό τρόπο.

 

Καλούμε τα σωματεία μέλη τις ομοσπονδίας, τους εργαζομένους στον κλάδο να απαντήσουν με την μαζική παρουσία τους στην παράσταση διαμαρτυρίας την Τέταρτη 15/4/2015 ώρα 11:00πμ στο Υπ. Εργασίας (Σταδίου 29) που διοργανώνουν συνδικάτα και ομοσπονδίες για να διεκδικήσουμε εδώ και τώρα με νόμο την άμεση επαναφορά του κατώτατου μισθού στα 751 ευρώ ως ελάχιστη βάση για διαπραγμάτευση και την υπογραφή κλαδικών συμβάσεων εργασίας. 

 

                                                                                Η  ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Περισσότερα

Συνδικάτο Φαρμάκου Αττικής – Όλοι στην Πανελλαδική πανεργατική απεργία την 1η Οκτώβρη

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΝ 1η ΟΚΤΩΒΡΗ! ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ...

Σωματείο Επισιτισμού Τουρισμού Ζακύνθου: Εργατικά ατύχημα με δυο τραυματίες διαρροή υγραερίου σε ξενοδοχείο

Την  Τρίτη 16 Σεπτέμβριου έγινε έκρηξη από διαρροή αερίου, στην κουζίνα του Ξενοδοχείου Caretta...

Σύλλογος Μονίμων Υπαλλήλων ΕΦΕΤ: Όλοι στην Απεργία 1η Οκτώβη – Να μην περάσει το αντεργατικό νομοσχέδιο για την 13ωρη δουλειά

ΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΝ 1η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ – ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΑΠΕΡΓΙΑΚΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ   ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ 10.30ΠΜ ΣΤΑ...