Κάλεσμα στην εκδήλωση που διοργανώνει για την ενίσχυση της δράσης του κοινού μας αγώνα ο Ενιαίο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων ΑΜΕΑ

Δημοσιεύτηκε στις

Ο Ενιαίος Σύλλογος καλεί όλους τους γονείς και κηδεμόνες ΑΜΕΑ, τους ανάπηρους και τους χρόνιους πάσχοντες στην μεγάλη εκδήλωση που διοργανώνει για την ενίσχυση της δράσης του κοινού μας αγώνα. Σημαντικό είναι αυτές τις μέρες που θέλουν να μας μάθουν να ζούμε χωρίς δικαιώματα, τα παιδιά μας έρμαια της εκμετάλλευσης των διαφόρων ιδιωτών, σήμερα που προσπαθούν να μας απογοητεύσουν, να μας κλείσουν μες στα σπίτι μας, χωρίς ελπίδα, χωρίς όνειρα, να ξεχάσουμε τι σημαίνει αγώνας, τι σημαίνει ζωή με δικαιώματα, πρέπει και μπορούμε να μην τους αφήσουμε.  Η συνεστίαση του συλλόγου είναι μια ευκαιρία να γνωριστούμε καλύτερα, γιατί οι δυσκολίες όλων μας είναι κοινές.

Αυτό σημαίνει ότι η ισχυροποίηση του συλλόγου μας και της Σ.Ε.Α.ΑΝ. πρέπει να γίνει υπόθεση όλων μας, ειδικά σήμερα που πάνε να καταργήσουν ότι έχει απομείνει. Σ’ αυτά τα δύσκολα χρόνια της κρίσης ο σύλλογος είναι πάντα δίπλα σε κάθε ανάπηρο που του κόβουν το ρεύμα, τις θεραπείες, το επίδομα ή τη σύνταξη. Πρωτοστατεί στον αγώνα ενάντια στο κλείσιμο των ειδικών σχολείων αλλά και των νοσοκομείων και των ιδρυμάτων πρόνοιας. Ενάντια στη βάρβαρη αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης, τρόικας και ΕΕ, που για να στηρίξουν τα κέρδη των ολίγων κατακρεουργούν κατακτημένα με αίμα εργασιακά δικαιώματα, οδηγούν τα ΑΜΕΑ και τις οικογενείας μας στον μεσαίωνα. Ισχυροποίηση σημαίνει μαζικοποίηση του συλλόγου αλλά και υποδομές για τη στήριξη του αγώνα που χωρίς τα αναγκαία οικονομικά δεν μπορούν να υπάρξουν. Ο σύλλογος μας στηρίζεται στην συνεισφορά των μελών του, των ανθρώπων του λαού δεν παίρνει ούτε 1€ κρατική επιχορήγηση, ούτε θέλει να έχει χορηγούς. Για τους λόγους αυτούς πρέπει να βοηθήσει ο καθένας και η καθεμία η πρόσκληση και ο λαχνός της λαχειοφόρου του συλλόγου να φτάσει σε κάθε σπίτι, σε κάθε ειδικό σχολείο, στη δουλεία μας, σε κάθε σύλλογο όπου υπάρχει ανάπηρος, χρόνιος πάσχοντας, οικογένεια με ΑΜΕΑ.

Την εκδήλωση μας θα πλαισιώσουν και θα στηρίξουν με την συμμετοχή τους γνωστοί καλλιτέχνες όπως οι:

  • Καλλιόπη Βέτα με τον Γιάννη Ιωαννίδη
  • Ρίτα Αντωνοπούλου με τον Μανώλη Ανδρουλιδάκη
  • Δημήτρης Κοντογίαννης και
  • το λαϊκό συγκρότημα της ΣΕΑΑΝ

 για προσκλήσεις στα γραφεία του συλλόγου μας Χαλκοκονδύλη 37, πλ. Βάθη, 2ος όροφος και στα τηλέφωνα 210 52 21 411, 693 68 34 516, 697 25 10 719.

Στα πλαίσια της εκδήλωσης θα γίνεται συγκέντρωση τροφίμων, ειδών ρουχισμού και παιχνιδιών για την στήριξη οικογενειών που περνάνε ιδιαίτερα δύσκολα αυτό το διάστημα.

ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΙΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ

 

Στον πόλεμο που μας έχουν κηρύξει απαντάμε με αγώνα, γλέντι, τραγούδι και αλληλεγγύη

Δε θα μας γίνει τρόπος ζωής η βαρβαρότητα 

Πάλη για ανατροπή για μια ζωή με δικαιώματα

 

Για το ΔΣ του ενιαίου συλλόγου γονέων και κηδεμόνων ΑΜΕΑ

Αττικής και νήσων

Περισσότερα

Ομοσπονδία Τροφίμων Ποτών – Συνδικάτα Κλάδου : Καταγγέλλουν την επίθεση της εργοδοσίας ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ στους εργαζόμενους

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΣΧΡΗ ΚΑΙ ΑΝΑΝΔΡΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΡΓΟΔΟΣΙΑΣ ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ (ΝΕΡΑ ΖΑΓΟΡΙ) ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ Η...

Σωματείο Εργαζομένων EMFI (πρὼην ΕΒΓΑ): Τα τερτίπια της εργοδοσίας μέσω της συνδικαλιστικής παράταξης ΑΣΕΕ!

Το Διοικητικό Συμβούλιο του σωματείου στην συνεδρίαση της Τρίτης 5 Μάρτιου ενοποίησε σε ένα...

Ομοσπονδία Εργατοϋπαλλήλων Χημικής Βιομηχανίας Ελλάδος: Αλληλεγγύη στον αγώνα των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ

Στήριξη και Αλληλεγγύη στον αγώνα των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ  Η υποτιθέμενη «εξυγίανση» της ΛΑΡΚΟ, καταδικάζει την...