Η Ομοσπονδία Φαρμάκου καταγγέλλει την καταδίκη μαθητών του 1ου Γυμνασίου Ρεθύμνου

Δημοσιεύτηκε στις

Η ΟΕΦΣΕΕ καταγγέλλει την καταδίκη μαθητών του 1ου Γυμνασίου Ρεθύμνου σε κοινωνική εργασία, επειδή συμμετείχαν σε μαθητικές κινητοποιήσεις που είχαν μάλιστα αποφασιστεί από τα όργανα του μαθητικού κινήματος. Πρόκειται για απαράδεκτη ποινικοποίηση των μαθητικών αγώνων.

Τεράστιες ευθύνες φέρει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, που συνεχίζει τα μαθητοδικεία, συλλαμβάνει μαθητές και στέλνει κλούβες στα σχολεία, την ίδια στιγμή που τους στερεί δασκάλους και βιβλία.

Αποδεικνύεται για άλλη μια φορά ότι η αντεργατική πολιτική, η φοροληστεία, το πετσόκομμα μισθών και συντάξεων πάνε χέρι-χέρι με την καταστολή και τον αυταρχισμό.

Η ΟΕΦΣΕΕ και ολόκληρο το ταξικό εργατικό κίνημα στέκεται δίπλα στους μαθητές που αγωνίζονται, υπερασπίζεται το δικαίωμα τους σε μόρφωση, δουλειά, ζωή αντίστοιχες των σύγχρονων αναγκών και δυνατοτήτων, σε ένα καλύτερο αύριο.

Δίνουμε απάντηση στην προσπάθεια τρομοκράτησης μικρών μαθητών και ποινικοποίησης των εργατικών-λαϊκών-νεολαιίστικων αγώνων.

 

 

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Περισσότερα

Ένωση Λογιστών Ελεγκτών Περιφέρειας Αττικής: 9 Μάρτη αποκριάτικο πάρτι στις 9μμ

Συνάδελφοι, Συναδέλφισσες, Σας καλούμε στο αποκριάτικο πάρτι που συνδιοργανώνουμε με το Σωματείο του Χρηματοπιστωτικού στα...

Επιτροπή Ειρήνης Βόλου: Ανοιχτό κάλεσμα σε έκθεση ζωγραφικής 29/3 – 5/4/2024

Ανοιχτό κάλεσμα σε έκθεση ζωγραφικής 29/3 - 5/4/2024 - Φουαγιέ Πολιτιστικού Κέντρου Νέας Ιωνίας  Η...

Σωματείο Εργατοτεχνιτών Οικοδόμων Ελασσόνας: Για την Απεργία στις 28 Φλεβάρη

Στις 28 Φλεβάρη ενώσαμε τις γροθιές μας, γίναμε η φωνή των αδικοχαμένων ανθρώπων σε...